Haberler

Bekçi Köpeğinin Saldırdığı Kişi Yaralandı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Polis ekiplerinin olay yerine gelmesi Söz konusu saldırgan köpekten detaylar Köpeğin yakalanmaya çalışılması Görgü tanığı bir kişinin konuşması Bekçi köpeğinin saldırdığı kişi yaralandı Bursa'da, yoldan geçerken bir fabrikanın bekçi köpeği tarafından saldırıya uğrayan kişi hastaneye kaldırıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - Polis ekiplerinin olay yerine gelmesi

Söz konusu saldırgan köpekten detaylar

Köpeğin yakalanmaya çalışılması

Görgü tanığı bir kişinin konuşması Bekçi köpeğinin saldırdığı kişi yaralandı

Bursa'da, yoldan geçerken bir fabrikanın bekçi köpeği tarafından saldırıya uğrayan kişi hastaneye kaldırıldı.

Alınan bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Sarı Cadde'de, Mustafa Ç'ye ait fabrikanın bekçi köpeği, zincirleri açılarak dışarıya salıverildi. Bu sırada oradan geçerek eve giden işçi Salih Mert (47), köpeğin saldırısına uğradı.

Çevredeki vatandaşlar tarafından sopalarla köpek, Mert'in çevresinden uzaklaştırıldı ve 112 Acil Servis ile polis ekiplerine haber verildi. Sağlık ekipleri Mert'i, Muradiye Devlet Hastanesine kaldırdı.

Polis ekipleri, dışarıda kontrolsüz şekilde duran köpeği uzun süre içeri sokmak için çaba gösterdi. Polis ekiplerinin uğraşları sonuç vermeyince köpek güvenli bir noktaya uzaklaştırıldı ve fabrikanın bekçisi tarafından tekrar zincirleri takılarak fabrika içerisine alındı.

Çeşitli yerlerinden yaralanan Mert'in tedavisinin sürdürdüğü öğrenilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Salih Mert Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title