Haberler

Bekar Kızın 'Beni İsteyin' İsyanı! Evin Camına Yazı Astı

Güncelleme:

Muğla'da bir türlü evlenemeyen ve erkek arkadaşından da umudu kesen 42 yaşındaki E.K., evlerinin camına "Evlenmek için ailemden isteyin" şeklinde bir ilan astı.

Muğla'da 42 yaşındaki E.K. erkek arkadaşı bir türlü evlenmeye yanaşmayınca, ilginç bir yöntem buldu.

"EVLENMEK İÇİN EVİMDEN İSTEYİN"

Bir türlü evlenemeyen ve erkek arkadaşından da umudu kesen E. K. sonunda, "Evlenmek için ailemden isteyin. Çocuğun mürüvvetini görmek istemek iyi bir şeydir" yazdığı kağıtları evinin camına yapıştırdı.


"GELİP ALACAĞI YOK"

Başkaları istemeye geldiğinde erkek arkadaşının her defasında "seni ben alacağım" diyerek evlenmesine engel olduğunu söyleyen E. K. "Gelip alacağı yok. Tepkimi böyle ortaya koydum" dedi.(Kaynak: Sabah)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (64)

suat:

evlenmeyin arkadaslar cocuk yapin ama kesinlikle evlenip birine baglanmayim benden söylemesi.

24
59
yanıtYanıtla
ENES:

LAİK YOBAZLAR EVLENMEYİN NİKAHSIZ GAYRİ AHLAKİ YAŞAYIN DİYOR.

64
10
yanıtYanıtla
MERTÇE:

KENDİLERİNE GÖRE O ZAMAN ÇAĞDAŞ OLUYORLAR.

yanıt61
yanıt5
Lukovcan:

Türk kızları insanı evlilikten soğutuyor, evlenmek isteyen erkeklere sürekli zorluk çıkartıyor, diğer ülkelerin kızları ise kolaylık gösteriyor.

52
14
yanıtYanıtla
kadir:

zaten türk kizlarinla evlenilmez en iyisi kürt kizlari dövsende haksiz olsanda ses cikarmiyorlar, kürt kizlarinla evlenin hayatinizi yasayin.

yanıt51
yanıt14
Lukovcan:

Bu tarz kızlardan çevremizde binlerce var. Milletvekili veya doktor olmazsa evlenmem diyerek taliplerini geri çevirirler. Kırklı yaşlara gelince'' beni ne doktorlar ne mühendisler istedide gitmedim'' diyerek övünürler. Kısacası psikiyatriye gitmeleri gerekiyor!

58
4
yanıtYanıtla
Lukovcan:

Türk kızları evlenmek değil eğlenmek istiyorlar.

48
14
yanıtYanıtla
ahmet:

yabancı kızlar türk kızlarından daha SADIK ve İLGİLİ. bizim kızların burnu bir karış havada.

29
12
yanıtYanıtla
yaaaa:

o zaman o yaşadığın hayatı yaşa

yanıt2
yanıt1
Lukovcan:

Türk kızıyla evleneceğime etiyopyalı kızla evlenirim, daha iyi!

15
25
yanıtYanıtla
Tüm 64 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title