Haberler

Begüm Kütük'ten Mezun Olduğu Okulda Selfie Pozu

Güncelleme:

İzmir'de, dünyada hızla yayılan 'selfie' pozu vererek fotoğraf çektirme çılgınlığına, Begüm Kütük ile mezun olduğu okulun öğrencileri de katıldı.

İzmir'de, bütün dünyada hızla yayılan 'selfie' pozu vererek fotoğraf çektirme çılgınlığına, ünlü oyuncu Begüm Kütük ile mezun olduğu okulun öğrencileri de katıldı.

İzmir Özel Tevfik Fikret Okulları tarafından düzenlenen Altın Homeros İzmir'e Katkı Ödülleri kapsamında özel ödül verilen İzmirli oyuncu Begüm Kütük, okulundan böyle bir ödül almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Tören sonrasında öğrenciler tarafından etrafı sarılarak sevgi çemberine alınan Kütük, objektiflere poz verdi. Kütük, bu sırada "Bir dakika, bir dakika" diyerek cep telefonunu çıkardı ve son günlerin modası olan selfie fotoğrafı çekti. Bunun üzerine öğrenciler de cep telefonlarını çıkararak Kütük ile selfie çekti. Kendisinden imza isteyen öğrencilere çıkışan Kütük, "İnsan arkadaşına imza verir mi hiç? Birlikte fotoğraf çektirelim, bence bu daha doğru olur" dedi. - İzmir

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Begüm Kütük İzmir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title