Haberler

Bedri İncetahtacı Mezarı Başında Anıldı

TBMM 21. dönem Fazilet Partisi Gaziantep eski Milletvekili merhum Mehmet Bedri İncetahtacı, vefatının 17. yılında kabri başında anıldı.

TBMM 21. dönem Fazilet Partisi Gaziantep eski Milletvekili merhum Mehmet Bedri İncetahtacı, vefatının 17. yılında kabri başında anıldı.

TBMM 21. dönem Fazilet Partisi Gaziantep eski Milletvekili merhum Mehmet Bedri İncetahtacı vefatının 17'nci yılında mezarı başında dualarla anıldı. 39 yaşında hayata veda eden Bedri İncetahtacı'nın anma törenine, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli eski Belediye Başkanı Bekir Öztekin, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu (YURTKUR) Gaziantep Bölge Müdürü Ahmet Kölemen, Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel, Şehitkamil Belediyesi Şekabel A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Abdulcebbar Özkara, Ziylan Camii İmam Hatibi Ahmet Hayta, ailesi ve yakınları ile sevenleri katıldı. Merhum İncetahtacı'nın mezarı başında yapılan anma programında konuşan Oğuzeli eski belediye başkanı Bekir Öztekin, "Elim bir trafik kazasında kaybettiğimiz merhum Bedri İncetahtacı'nın örnek ve bilge bir insandı. Aynı zamanda vakıfçı, çalışkan ve teşkilatçı bir kimliğe sahipti dedi. Asri Mezarlık İmam Hatibi İlyas Hoca'nın Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, Bekir Öztekin'in hatim duası ile anma programı sona erdi.

İncetahtacı, 1999 yılında Susurluk Komisyonu Sözcülüğü nü yürüttüğü dönemde Esenboğa Havalimanı'na giderken şaibeli ve elim bir trafik kazası sonucunda hayatını kaybetmişti. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Bedri İncetahtacı Bekir Öztekin Gaziantep Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
title