Haberler

Bediüzzaman ve Dünya Barışı' Paneli Bursa'da Düzenlenecek

Bursa Bediüzzaman Platformu’nun düzenlediği ve dünyanın önemli akademisyenlerinin konuşmacı olarak katılacağı ‘Bediüzzaman ve Dünya Barışı’ paneli 21 Mart Cumartesi günü Merinos AKKM’de gerçekleştirilecek.

Bursa Bediüzzaman Platformu'nun düzenlediği ve dünyanın önemli akademisyenlerinin konuşmacı olarak katılacağı 'Bediüzzaman ve Dünya Barışı' paneli 21 Mart Cumartesi günü Merinos AKKM'de gerçekleştirilecek.

Platform'un her yıl farklı konu başlıkları altında Bediüzzaman'ı anma kapsamında düzenlediği panellerin bu seneki konusu 'Dünya Barışı' olarak açıklandı. Bediüzzaman ve Dünya Barışı ismi ile gerçekleştirilecek olan panele Ürdün Üniversitesi'nden Prof. Dr. Me'mun Cerrar, İngiltere Durham Üniversitesi'nden Prof. Dr. Colin Turner, Süleyman Demirel Üniversitesi'nden Doç. Dr. İshak Özgel ve TBMM Araştırma Hizmetleri Başkanlığı'ndan Doç. Dr. Ahmet Yıldız konuşmacı olarak katılacak.

PANEL MERİNOS'TA, MEVLİT ULUCAMİ'DE

Merinos AKKM'de 21 Mart Cumartesi günü saat 19.30'da düzenlenecek panelin ana sponsorları arasında Bursa Büyükşehir Belediyesi, Emirsultan Vakfı, Bursa Kültür Vakfı ve İttihad Eğitim ve Kültür Derneği yer alırken, düzenlenecek panelin hemen ardından 22 Mart Pazar günü ise saat 11.00'de Ulucami'de bir mevlit programı düzenleyerek bu yılın anma etkinliklerini tamamlayacak. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

21 Mart Merinos Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title