Haberler

Bedirhan Gökçe, Rize'ye Gelecek

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle İsmail Kahraman Kültür Merkezi’nde “Çanakkale Şehitleri ve İstiklal Marşı” adlı şiir gecesi düzenliyor.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi tarafından 18 Mart Çanakkale Zaferi nedeniyle İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde "Çanakkale Şehitleri ve İstiklal Marşı" adlı şiir gecesi düzenliyor.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezinin 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Çanakkale Zaferi Haftası nedeniyle düzenlediği gece 15 Mart 2015 Pazar günü saat 19.00'da İsmail Kahraman Kültür Merkezi'nde yapılacak.

Yapılacak olan programında ünlü şair, müzisyen ve seslendirici Bedirhan Gökçe, Çanakkale'de yaşanan hikayeleri ve savaşın o dönemlerinde Türk halkının ne zorluklarla hayatını sürdürdüğünü Rize'lilerle paylaşacak.

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, bütün gençleri ve Bedirhan Gökçe severleri Pazar günü Kültür Merkezine beklediklerini söyledi. - RİZE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Zaferi İsmail Kahraman Bedirhan Gökçe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

title