Haberler

Bedensel Engelliler Badminton Türkiye Şampiyonası Başladı

Bedensel Engelliler Badminton Türkiye Şampiyonası, 62 sporcunun katılımıyla Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde başladı.

Bedensel Engelliler Badminton Türkiye Şampiyonası, 62 sporcunun katılımıyla Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde başladı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (BESF) tarafından düzenlenen Bedensel Engelliler Badminton Türkiye Şampiyonası, Manavgat Spor Salonu'nda düzenlenen törenle başladı. 16 ilden 16 takım ve 62 sporcunun katıldığı şampiyonanın açılışına BESF Başkanı Ümit Arif Uztürk, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ve federasyon yönetim kurulu üyeleri katıldı. Kadınlar ve erkekler olmak üzere tekerlekli sandalye, cüceler, ayaktan engelliler, koldan engelliler ve ayak ve koldan engelliler kategorilerinde gerçekleşecek şampiyona yarın sona erecek.

BESF Başkanı Ümit Arif Uztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, 2016 yılının federasyon için önemli bir yıl olduğunu söyledi. Bu yıl Brezilya'da Paralimlik Oyunları düzenleneceğini hatırlatan Uztürk, "Şu an 27 sporcumuzun Rio'ya katılması kesinleşti, ancak devam eden branşlarımız ve müsabakalar var. Bu sayının 40'ın üzerine çıkacağını umuyoruz. Bu bizim için çok önemli bir sayı. Rio'dan da madalya ile dönmek için büyük bir çaba içindeyiz" diye konuştu. - Manavgat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Burhanettin Hacıcaferoğlu Manavgat Antalya Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title