Haberler

Bedensel Engelli Sporcu, Türkiye Okçuluk Şampiyonasına Katılacak

Avrupa Şampiyonu Milli sporcu Bülent Korkmaz, Türkiye Şampiyonası'na katılıyor

Fransa'da Samt Jean de Monts'da 2-10 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Bedensel Engelliler Okçuluk Avrupa Şampiyonası'ndan yüzleri güldüren haber geldi. 23 ülkenin katıldığı şampiyonada yarışan Biga Belediyesi personeli ve Milli sporcusu Bülent Korkmaz'ın da aralarında bulunduğu Makaralı Yay Erkek Milli Takımı Avrupa Şampiyonu oldu. Finalde İtalya Milli Takımını mağlup eden Ayyıldızlı ekipte Bülent Korkmaz'ın yanı sıra Erdoğan Aygan ve Doğan Hancı yer aldı.

Biga Belediyesi Milli sporcusu Bülent Korkmaz, Belediye Başkanı İsmail Işık'ı makamında ziyaret etti. Korkmaz burada yaptığı açıklamada, "15 yıllık belediye personeliyim. 2013 yılında bu spora başladım. Eylül ayında yapılacak olimpiyatlara hazırlanıyorum. 17-18-19 Nisan 2016 tarihlerinde Antalya Kemer'de yapılacak Bedensel Engelliler Türkiye Okçuluk Şampiyonası'na katılacağım. Ardından 20 Nisan'da başlayacak ve 12 gün sürecek Milli Takım Kampı'na geçeceğim. Eylül ayında Brezilya'da gerçekleşecek Paralimpik Olimpiyatlarına kadar 3-5 günlük aralarla bu kamplar devam edecek. Avrupa Şampiyonasında başkanımızın hediye ettiği yay takımı uğurlu geldi. Destekleri için çok teşekkür ediyorum" dedi. Işık, milli sporcuya Avrupa Şampiyonası başarısından dolayı tebrik etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bülent Korkmaz Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title