Haberler

Bedensel Engelli Genci Darp Edip, Parasını Aldılar

Güncelleme:

Olay, Konak Diş Hastanesi yakınlarında dün (Pazartesi) gece saat 23.00 sıralarında meydana geldi. Evine gitmek için metronun Konak İstasyonu'ndan çıkan bedensel engelli Ufuk Çakır'ın yanına iddiaya göre iki kişi geldi.

YARDIM ETME BAHANESİYLE ARA SOKAĞA GÖTÜRDÜLER

Kendisini ifade etmekte güçlük çeken Ufuk Çakır'ın koluna giren iki kişi, yardım etme bahanesiyle Konak Diş Hastanesi'nin arka tarafındaki ara sokağa götürdü.

DARP EDİP, PARASINI ÇALDILAR

Sokakta kimsenin olmamasından faydalanan saldırganlar, bedensel engelli Ufuk Çakır'ı darp ederek, 200 TL parasını ve cep telefonunu alarak olay yerinden kaçtı.

SALDIRI NEDENİYLE ŞOKA GİRDİ

Yaşadığı saldırı nedeniyle şoka giren ve bulunduğu yerden kımıldayamayan Ufuk Çakır, yaklaşık bir saat sonra sokaktan geçenler tarafından fark edildi. Çakır'ı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Ufuk Çakır'a ilk müdahalede bulundu. Darp edilerek gasp edildiği anlaşılan bedensel engelli Ufuk Çakır, polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere Kemeraltı Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Polis, eşgali belirlenen saldırganların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Konak Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl?
500

Yorumlar (7)

EcHo:

ALLAH BELANIZI VERSİN SEREFSIZ KOPEKLER... HİÇMİ İNSAF YOK SİZDE BEE YAZIK GÜNAH... ALLAH ISLAH ETSİN

24
0
yanıtYanıtla
zuhal:

allah elinizi ayağınızı tutmaz hale getirsin vicdansızlar,pislik kuyularında son bulsun hayatınız....

19
1
yanıtYanıtla
aydeniz:

allah belanizi versin vicdansizlar

15
0
yanıtYanıtla
atsk:

capulcu sihniyetlilerin isi yakalaninca bakin geziden sabikali lar vardir izmirde bozuldu artik adami kesecekler güpe gündüz..

8
4
yanıtYanıtla
sert:

allah belanızı versın.bunu yapan insan olamaz kimlık verılmemeli.hayvanlar bıle bunu yapanlardan cok onurludur.

5
0
yanıtYanıtla
hakan:

Asılsın bunu yapanlar.Taksimde assınlar gidin en önde onlar ölene kadar alkışlamazsam sevinç çığlıkları atmazsam adam değilim

1
0
yanıtYanıtla
rumuz:

garibanın parası yenir mi? merhametsizler

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title