Haberler

"Beden Benim, Kime Ne?"

Güncelleme:

Bedenini kadavra olarak bağışladığını açıklayan Huysuz Virjin, gösterilen tepkilere cevap verdi.

Kamuoyunda 'Huysuz Virgin' olarak tanınan Seyfi Dursunoğlu, öldükten sonra kadavra olarak kullanılmak üzere bedenini devlete bağışladığını ilk kez geçtiğimiz şubat ayında açıklamıştı.

Dursunoğlu, "Gerekli tüm işlemleri yaptım, imzayı attım. Tıp fakültesi öğrencilerine bir katkım olsun istedim. Huysuz'u kesip biçerken hem öğrenirler hem de eğlenirler" demişti.

Seyfi Dursunoğlu'nun bu kararı üzerine bazı çevrelerden Huysuz Virgin'e eleştiriler gelmeye başladı. Seyfi Dursunoğlu da bu eleştirilerin kendisine sorulması üzerine Dursunoğlu da "Neden tepki gösteriyorlar ki? Beden benim, kime ne? Tek üzüntüm; öğrencilerin beni çıplak görecek olması." dedi.

18 YIL MEMURLUK YAPTI

Uzun yıllardır sahnelerin tozunu kaldıran Huysuz Virgin, 18 yıl Sosyal Sigortalar Kurumu'nda (SSK) devlet memurluğu yaptı. Daha sonra işinden ayrıldı ve 1970'te Huysuz Virjin olarak sahneye çıkmaya başladı.

Önce küçük kulüplerde sahneye çıkmaya başladı ama ünü, ağızdan ağıza yayıldıkça daha büyük kulüplerden teklif almaya başladı. Her yıl İzmir Fuarı'nda sahneyi Türkiye'nin en büyük solistleriyle paylaştı. İzmir Fuarı'na gelen binlerce insan sayesinde televizyona çıkmadı ama tüm Türkiye'de kendinden bahsettirdi.

Seyfi Dursunoğlu, Huysuz Virjin karakteriyle en büyük sıçramayı TRT'de Öztürk Serengil'in yarışma programına katılarak yaptı.

Türkiye'de herkesin aynı tek kanalı seyrettiği bu dönemde Huysuz Virjin'in Öztürk Serengil'e verdiği esprili cevapları gördükten sonra herkes ondan bahsetmeye başladı.

Seyfi Dursunoğlu yıllar içinde Huysuz Virjin tiplemesiyle kimsenin söyleyemediklerini söyleyecek güce ulaştı. Gerçekleri esprili bir tarzda ifade etmesi ve sahne şovlarıyla ünü dünyaya yayıldı.

Sabah : http: //www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr / Magazin

Öztürk Serengil Huysuz Virjin Türkiye İzmir Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title