Haberler

Bedel Dizisi Reyting Kurbanı Oldu

Güncelleme:

Reytinglerin son kurbanı atv'de yayınlanan ve başrolünde Sedef Avcı'nın olduğu 'Bedel' dizisi oldu. Dizi 18 Haziran'da ekrana veda edecek.

Başrollerinde Sedef Avcı, Necip Memili, Berk Erçer, Rozet Hubeş, Osman Alkaş, Gonca Sarıyıldız ve Perihan Savaş'ın yer aldığı, atv'de perşembe akşamları yayınlanan Bedel dizisi ekrana veda ediyor.

EKRAN ÖMRÜ KISA SÜRDÜ

Genel yönetmenliğini Şenol Sönmez'in üstlendiği, yönetmenliğini ise Tuna Aktaş ve Mücahit Akyoldaş'ın üstlendiği NTC Medya-Mehmet Yiğit Alp imzalı dizi 18 Haziran'da yayınlanacak olan 20. bölümüyle ekrana veda edecek.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Perihan Savaş Necip Memili Osman Alkaş Sedef Avcı Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (14)

sada:

iğrenç ötesi diziydi zaten toplumu ahlaksızlaştıran berbat bir dizidi

7
0
yanıtYanıtla
lişp:

böyle bir dizi mi var ya benim haberim yok

5
1
yanıtYanıtla
hollandaMobil-ANDROID:

saçma sapan bir diziydi kim kiminle belli degildi toplumunda ahlakini bozuyolar bu dizilere dur demek lazim lutfen sayin yetkililer duyarsiz kalmayalim

3
2
yanıtYanıtla
hakimmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

O kadar çok dizi var ki...hiçbirine bakmıyorum....

5
0
yanıtYanıtla
lina:

sedef avcinin sucu bence, cok kotu oynuyordu

2
1
yanıtYanıtla
Esat Daglar -Mannheim Mobil-IOS:

Saçma bir diziydi, zaten izlemiyorduk

1
1
yanıtYanıtla
böööö...:

yapmayın abi yaaa bu dizi güzeldi. . ne kaldı ki izleyeceğimiz

2
0
yanıtYanıtla
RambomobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Saçma sapan bir dizi ilk bölüm ve 3 4 bölüm güzeldi. Ve şimdi Samaladi dizi umarım yerine güzel bir dizi gelir

1
0
yanıtYanıtla
yorum 34Mobil-ANDROID:

toplumda ahlak mi kalmis da bozulsunn. Hergün bir tecavüz haberi geliyor ahlaksizlar

1
0
yanıtYanıtla
burçinmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yaa lutfen dizi cok guzeldi ailece izliyorduk yayindan kaldiralacani duyunca agladim baxen o saate toplantilarim oluyordu aklim hep dizideydi lutfen neolur kaldirmayindiziyi

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title