Haberler

Bedaş'tan Vatandaşa Kolay ve Hızlı Hizmet

Güncelleme:

BEDAŞ, Beylikdüzü'nde Ağustos 2013 yılında açtığı yeni şubede verdiği hizmetler, vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor.

BEDAŞ Bölge Müdürü Oktay Hanay, Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret ederek, Ekim ayından itibaren Cumartesi günleri de Saat 09:00 ile 16:00 arasında şubeyi açık tutacaklarının müjdesini verdi.

Daha kaliteli ve daha hızlı hizmet vermek için Boğaziçi Elektrik (BEDAŞ) 1.Bölge Müdürlüğü hizmet alanına Beylikdüzü'nü de ekledi. 2013 yılının Ağustos ayından itibaren Beylikdüzü'ne açtıkları yeni şube ile vatandaşlara hizmet veren BEDAŞ, Ekim ayından itibaren Cumartesi günleri de hizmet vermeye devam edecek.

Artık Avcılar'a Gitmeye Gerek Kalmıyor

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu makamında ziyaret eden BEDAŞ Bölge Müdürü Oktay Hanay, vatandaşlara hizmet verme noktasında kendilerini sürekli yenilediklerini ve teknolojilerini geliştirdiklerini belirterek,"İlçe sakinleri elektrik abonelik işlemleri maksadıyla Avcılar ilçemizde yer alan Boğaziçi Elektrik İşletmesine gitmek zorundaydı. Her geçen gün büyüyen ve gelişen Beylikdüzü İlçemiz sakinlerine daha iyi hizmet verebilmek ve ulaşımlarını kolaylaştırmak maksadıyla bir şube de burada açtık" diye konuştu. Başkan İmamoğlu da Hanay'a başarılar dileyerek, elektrik konusunun Beylikdüzü için önemli bir durum olduğunu ve bu alanda yeni yatırımlar yapılacağını kaydetti.

İşlemler Hızlı ve Rahat…

İlçe sakinleri Boğaziçi Elektrik Beylikdüzü Müşteri İşlem Merkezi'ne gelerek,
yeni abonelik işlemleri, aboneliği sonlandırma, indirimli elektrik antlaşması yapma, borç sorgulama, şikayet veya talep kaydı oluşturma, borç taksiti ödeme ve icralık borç taksiti ödeme gibi işlemlerini rahatlıkla ve hızlı bir şekilde yapabilirler.

Boğaziçi Elektrik Beylikdüzü Müşteri İşlem Merkezi, Hadımköy Metrobüs Durağı'nda Arçelik/BEKO fabrikasının yanında yer alan İstanbul Outlet Center ve İş Merkezi'nin 1. Katında yer alıyor. BEDAŞ, hafta içi günlerde sabah 08:30 ile 17:00 arasında hizmet veriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekrem İmamoğlu Beylikdüzü Avcılar Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title