Haberler

Bedaş, Özel Öğrencilere Özel Sınıflar Yaparak Hayatı Aydınlatıyor

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), ‘Hayatı Aydınlat’ projesi kapsamında beş okulda ilköğretim çağındaki özel öğrencilere yönelik özel sınıf kurdu.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), 'Hayatı Aydınlat' projesi kapsamında beş okulda ilköğretim çağındaki özel öğrencilere yönelik özel sınıf kurdu. Müşerref Akay ve Songül Karlı da Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda sahne alarak projeye destek verecek.

İstanbul'un Avrupa Yakası'nın elektrik dağıtımını gerçekleştiren Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), 'Hayatı Aydınlat' adı altında bir dizi kurumsal sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor. İlk olarak 'Association for Coaching Türkiye' Koçluk Derneği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı işbirliği ile İstanbul'un Avrupa Yakası'nda başlangıçta beş okula ilköğretim çağındaki özel öğrencilere yönelik özel sınıf kuruldu. Projenin devamında ise sınıf sayısının artırılması hedefleniyor.

ÖZEL SINIFLARIN ÖĞRETMENLERİNE VE VELİLERİNE KOÇLUK HİZMETİ VERİLİYOR

Özel sınıf sayısının artırılmasına ihtiyaç duyulmasından hareketle bir araya gelen proje ortağı kurumlar, özel sınıflar için gereken şartları belirledi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün belirlediği okullarda sınıfların yapımı BEDAŞ ve Türk Kızılayı işbirliği ile gerçekleştirildi. Projenin önemli bir aşaması da 'Association for Coaching Türkiye' koçları tarafından sağlanıyor. Atanan öğretmenlere ve velilere gönüllülük esasına dayalı olarak koçluk hizmeti veriliyor. Projenin devamında İstanbul'un Avrupa Yakası'nda özel sınıf sayısının artırılması hedefleniyor.

MÜŞERREF AKAY VE SONGÜL KARLI, HAYATI AYDINLAT KONSERLERİ'NDE SAHNE ALACAK

Hayatı Aydınlat Projesi'ne farkındalık oluşturmak amacı ile BEDAŞ çalışanları Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği eğitimleri alarak sahne alacak ve iki konser düzenleyecek. Müşerref Akay ve Songül Karlı da sahne alarak Hayatı Aydınlat Projesi'ne destek verecek. Katılımcılar ve sponsorların bağışları ile Hayatı Aydınlat Projesi'ne verilen desteğin artması amaçlanıyor.

"HAYATI AYDINLAT PROJESİNİN YANI SIRA BEDAŞ AKADEMİ DE YOLDA"

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, Hayatı Aydınlat kapsamındaki sosyal sorumluluk projelerinin sadece özel sınıflarla sınırlı kalmayacağını, engellilerin hareket özgürlüğünü sağlamaya yönelik tekerlekli sandalye şarj istasyonları sayısının da artırılmasının hedeflendiğini söyledi. BEDAŞ'ta sosyal sorumluluk projelerine her departmanın katılım gösterdiğinin altını çizen İslamoğlu, Hayatı Aydınlat projesi yanı sıra BEDAŞ Akademi projesi ile de insan kaynakları alanında ses getirecek çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

BEDAŞ ÇALIŞANLARI HAYATI AYDINLAT KONSERLERİ İÇİN CEMAL REŞİT REY'DE SAHNEYE ÇIKACAK

Mekan sponsorunun Cemal Reşit Rey Konser Salonu olduğu Hayatı Aydınlat Konserleri, 1 Haziran Çarşamba ve 2 Haziran Perşembe günlerinde gerçekleşecek. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Müşerref Akay Songül Karlı İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title