Haberler

Bedaş Genel Müdürü Atalay: "Havai Hatlarını 2017 Yılına Kadar Yer Altına Alacağız"

BEDAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay, Bağcılar’da bulunan 4 mahallede havai hatların yeraltına alınması işlemin tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, “Bağcılar’ın tüm mahallelerinde çalışmalarımızı 2017 yılı sonuna kadar tamamlayacağız” dedi.

BEDAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay, Bağcılar'da bulunan 4 mahallede havai hatların yeraltına alınması işlemin tamamlanmak üzere olduğunu belirterek, "Bağcılar'ın tüm mahallelerinde çalışmalarımızı 2017 yılı sonuna kadar tamamlayacağız" dedi.

Bağcılar'da havai hatların yeraltına alınması, elektrik kesintilerinin giderilmesi ve vatandaşın BEDAŞ'a kolayca ulaşabilmesi konuları masaya yatırıldı. Bağcılar Belediyesi ev sahipliğinde Öğretmen Evi'nde düzenlenen istişare toplantısına Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı ve BEDAŞ Genel Müdürü Abdullah Atalay da katıldı Programda ayrıca cadde ve sokak aydınlatması ile ilgili şikayetlerin iletilmesi amacıyla muhtarlar için ayrı bir iletişim kanalı oluşturulması ve toplantıların 2 ayda bir yapılması kararlaştırıldı.

Programda bir konuşma yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, yatırım programının 2017 yılına kadar tamamlanması gerektiğini belirtti. Cadde ve sokakların aydınlatılması sorununun süratle giderilmesi gerektiğinin üzerinde duran Başkan Çağırıcı, "Hoca Ahmet Yesevi, Fatih, Velioğlu, Osmangazi caddeleri ile Kazım Karabekir Mahallesi 2.Sokak'taki havai hatların yeraltına alınması ve aydınlatması çalışmalarının 2015 yılı içerisinde tamamlanmalı" diye konuştu.

BEDAŞ Genel Müdürü Atalay ise, Bağcılar'da çalışmayan aydınlatma direğinin kalmayacağını söyledi. Havai hatların yeraltına alınması ile ilgili olarak da bugüne kadar yapılan Yüzyıl, Çınar, Yenigün ve Yıldıztepe mahallelerinde eksik kalan çalışmaların 2015 yılı içerisinde tamamlanacağını kaydeden Atalay, "Diğer mahallelerdeki yatırımlar da devam edecek. Bağcılar'ın tüm mahallelerinde çalışmalarımızı 2017 yılı sonuna kadar tamamlayacağız" şeklinde konuştu.

MUHTARLAR İÇİN İLETİŞİM KANALI OLUŞTURULACAK

Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Şahin'in bir sunum yaptığı programda mahalle muhtarları da talep ve şikayetlerini dile getirdi. Program sonunda cadde ve sokak aydınlatması ile ilgili şikayetlerin iletilmesi amacıyla muhtarlar için de ayrı bir iletişim kanalı oluşturulması ve toplantıların 2 ayda bir yapılması kararlaştırıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bağcılar Belediyesi Lokman Çağırıcı Abdullah Atalay Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title