Haberler

Bedaş, Çalışanları Hayatı Aydınlat Projesi İçin Sahneye Çıktı

Güncelleme:

Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), 'Hayatı Aydınlat' adı altında bir dizi kurumsal sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor.

İlk aşamada 'Association for Coaching Türkiye' Koçluk Derneği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı işbirliği ile özel öğrenciler için özel sınıflar kuruldu. Projeye farkındalığı artırmak adına BEDAŞ çalışanları Hayatı Aydınlat Konserleri'nin ilkinde Müşerref Akay ile birlikte sahneye çıktı.

İstanbul'un Avrupa Yakası'nın elektrik dağıtımını gerçekleştiren Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. (BEDAŞ), 'Hayatı Aydınlat' adı altında bir dizi kurumsal sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor. İlk olarak 'Association for Coaching Türkiye' Koçluk Derneği, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türk Kızılayı işbirliği ile İstanbul'un Avrupa Yakası'nda başlangıçta beş okula ilköğretim çağındaki özel öğrencilere yönelik özel sınıf kuruldu. Projenin devamında ise sınıf sayısının artırılması hedefleniyor.

BEDAŞ ÇALIŞANLARI HAYATI AYDINLAT KONSERLERİ İÇİN CEMAL REŞİT REY'DE SAHNEYE ÇIKTI

Mekan sponsorunun Cemal Reşit Rey Konser Salonu olduğu Hayatı Aydınlat Konserlerinin ilki 1 Haziran Çarşamba akşamı gerçekleşti.

MÜŞERREF AKAY HAYATI AYDINLAT KONSERİ'NDE SAHNE ALDI

Hayatı Aydınlat Projesi'ne farkındalık yaratmak amacı ile BEDAŞ çalışanları Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği eğitimleri aldı. Eğitim süreçlerini tamamlayan BEDAŞ çalışanlarından oluşan Hayatı Aydınlat Türk sanat Müziği Korusu dün akşam Cemal Reşit Rey konser salonunda sahne aldı. Hayatı Aydınlat Korosu'nun yanı sıra Müşerref Akay da gecede sahne alarak projeye destek sağladı. Katılımcılar ve sponsorların bağışları ile Hayatı Aydınlat Projesi'ne verilen destek günden güne artıyor. Hayatı Aydınlat Türk Halk Müziği Korosu da bu akşam aynı yerde sahne alacak. Bu kez Songül Karlı, katılımı ile projeye destek sağlayacak.

EKREM CENGİZ: SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DESTEĞİ ARTIRACAĞIZ

CLK Enerji olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini dile getiren CLK Boğaziçi Elektrik Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Cengiz, çalışmaları gördükten sonra projeye desteğin artacağından emin olduğunu söyledi. Cengiz, akülü şarj istasyonlarının da İstanbul'da 39 noktada yer alması konusunda da gerekli çalışmaların başlatıldığının müjdesini verdi.

MEHMET İSLAMOĞLU: HAYATI AYDINLAT PROJESİ ÖZEL SINIFLARLA SINIRLI KALMAYACAK

Konser öncesinde açılış konuşmasını gerçekleştiren Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, Hayatı Aydınlat kapsamındaki sosyal sorumluluk projelerinin sadece özel sınıflarla sınırlı kalmayacağını, engellilerin hareket özgürlüğünü sağlamaya yönelik akülü sandalye şarj istasyonları sayısının da artırılmasının hedeflendiğini söyledi. BEDAŞ'ta sosyal sorumluluk projelerine her departmanın katılım gösterdiğinin altını çizen İslamoğlu, Hayatı Aydınlat projesi yanı sıra BEDAŞ Akademi projesi ile de insan kaynakları alanında ses getirecek çalışmalara imza atacaklarını dile getirdi.

İSTANBUL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ'NDEN HAYATI AYDINLAT PROJESİNE DESTEK

Engelli doğum oranının giderek arttığının altını çizen İstanbul Milli Eğitim Müdürü Ömer Faruk Yelkenci, özel sınıflara verilen önemin artması gerektiğini söyledi. 'Nasıl üniversitelerde laboratuvar kurulmasının önemi varsa özel öğrencilere yönelik sınıflar da onların hayatına ışık tutacağı için hayati önem taşıyor.' diyen Yelkenci, bu vesileyle Hayatı Aydınlat gibi örnek projelerle tüm kurumsal firmaların desteğini beklediklerini vurguladı. Sadece sınıfları kurmanın yeterli olmadığını dile getiren Yelkenci, engellilerin yaşamın tüm zorluklarına rağmen hayata tutunmasının herkese insan olduğunu hatırlattığını söyleyerek konuşmasını sonlandırdı.

ÖZEL SINIFLARIN ÖĞRETMENLERİNE VE VELİLERİNE KOÇLUK HİZMETİ VERİLİYOR

Özel sınıf sayısının artırılmasına ihtiyaç duyulmasından hareketle bir araya gelen proje ortağı kurumlar, özel sınıflar için gereken şartları belirledi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün belirlediği okullarda sınıfların yapımı BEDAŞ ve Türk Kızılayı işbirliği ile gerçekleştirildi. Projenin önemli bir aşaması da 'Association for Coaching Türkiye' koçları tarafından sağlanıyor. Atanan öğretmenlere ve velilere gönüllülük esasına dayalı olarak koçluk hizmeti veriliyor. Projenin devamında İstanbul'un Avrupa Yakası'nda özel sınıf sayısının artırılması hedefleniyor.


Kaynak: Bültenler / Güncel

Milli Eğitim Müdürlüğü Türk Kızılayı İstanbul Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe UEFA Konferans liginden elendi mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title