Haberler

Bedaş, Arızalara Karşı Bin 289 Personel Görevlendirdi

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ), İstanbul'un Avrupa Yakası'nda hava şartlarından dolayı elektrik sisteminde oluşabilecek arızalara anında müdahale edebilmek için bin 289 çalışanını sahada görevlendirildi.

Boğaziçi Elektrik Dağıtım AŞ (BEDAŞ), İstanbul'un Avrupa Yakası'nda hava şartlarından dolayı elektrik sisteminde oluşabilecek arızalara anında müdahale edebilmek için bin 289 çalışanını sahada görevlendirildi.

BEDAŞ'tan yapılan yazılı açıklamada, kış hazırlıkları kapsamında yer altı ve üstünde bulunan elektrik hatlarının yüzde 76'sının kontrol edildiği ve dağıtım şebekesinin yüzde 70'inde de bakım çalışmalarının tamamladığı kaydedildi.

Bakım çalışmaları sonucu geçen yıldan itibaren trafo arızalarında yüzde 75 iyileşme sağlandığı bildirildi.

BEDAŞ'ın İstanbul'u etkisi altına alacak kar yağışına karşı tüm önlemleri aldığı kaydedilen açıklamada, rutin bakım çalışmaları ve kış hazırlıklarının yanı sıra meteorolojiden gelen olası fırtına ve yoğun kar yağışı uyarıları doğrultusunda da bir dizi önlem alındığı belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yerilen BEDAŞ Genel Müdürü Mehmet İslamoğlu, kış aylarında elektrik tüketiminin bahar aylarına göre yüzde 26'ya varan oranda arttığına işaret etti. Hava koşulları nedeniyle yaşanabilecek arızalara karşı ekiplerin aralıksız görev yaptığını vurgulayan İslamoğlu, "Bin 289 saha çalışanımız ve 129 aracımız arızalara anında müdahale ederek müşterilerin herhangi bir sorun yaşamaması için her türlü hava koşulunda hizmet vermeye devam ediyor. 2011-2015 yıllarında 625,5 milyon lira yatırım yapan BEDAŞ, 2016-2020 arasında da 1 milyar 570 milyon lira yatırıma daha imza atacak. Bu yatırımın 1 milyar 230 milyon lirası doğrudan şebeke yatırımı olacak." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Ekonomi

Mehmet İslamoğlu İstanbul Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title