Haberler

David Beckham, Dünyaca Ünlü Katar Şirketiyle Ortak Oluyor

Güncelleme:

Dünyaca ünlü eski İngiliz futbolcu David Beckham'ın kulübü Miami Beckham United'ın, PSG'nin sahibi Katar şirketiyle ortaklık konusunda görüştüğü iddia edildi.

Dünyaca ünlü eski İngiliz futbolcu David Beckham'ın kulübü Miami Beckham United'ın (MBU), Fransa'nın Paris Saint-Germain (PSG) takımının sahibi Katar şirketiyle ortaklık konusunda görüştüğü iddia edildi.

MBU'dan yapılan açıklamada, Amerikan 1. Futbol Ligi'ne (MLS) 2018 yılında katılmayı hedefleyen kulübün yeni stadını inşa etmek için uygun bir alan bulma konusunda finansal bazı zorluklar yaşadığı belirtildi.

Açıklamada, dünyaca ünlü yıldız oyuncuların kadrosunda yer alacağı bir takım oluşturulması amacıyla çalışmalar yapıldığı ve kulübün ortak hissedarı olmak için görüşme talebinde bulunan birçok önemli şirketle müzakerelerin devam ettiği ifade edildi.

ABD ve İngiliz basınında yer alan haberlere göre, PSG Başkanı Nasır El-Halifi'nin genel müdürlüğünü yaptığı Katar Spor Yatırımları (QSI) ile MBU arasındaki görüşmelerde önemli aşamalar kaydedildiği ve anlaşmanın yakın zaman içinde olumlu yönde sonuçlanmasının beklendiği öne sürüldü.

İngiliz medyasına geçen yılın aralık ayında konuşan Beckham, FIFA Dünya Kupası'na ev sahipliği sürecinde rüşvet iddialarıyla gündeme gelen Rusya ve Katar'a destek vererek, "2018 Rusya ve 2022 Katar'da yapılacak dünya kupalarındaki takvim planlandığı gibi devam etmeli. Rüşvet olsun ya da olmasın bu ülkeler seçilmiş. İnsanlar bunun arkasında durmalı. Bu, futbolu yeni ülkelere getirmekle ilgili. Buna bağlı kalınmalı" değerlendirmesinde bulunmuştu.

Kaynak: AA / Spor

Paris Saint Germain David Beckham Miami Katar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title