Haberler

Becerisine Güvenen "Çevre" İçin Yarışacak

Yeşile ve ilçeye sahip çıkan Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü; ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ödüllü çevre konulu Resim ve Afiş Yarışması düzenliyor.

Yeşile ve ilçeye sahip çıkan Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü; ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik ödüllü çevre konulu Resim ve Afiş Yarışması düzenliyor.

Beylikdüzü sınırları içerisinde yer alan ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim gören öğrencilere yönelik resim ve afiş yarışması organize eden Beylikdüzü Belediyesi, yarışma konusunu "çevre" olarak belirledi. Her öğrencinin yalnız bir eser ve bir kategoride katılabileceği yarışmada hava, su ve toprak kirliliği, ambalaj atıkları, geri dönüşüm, küresel ısınma, çevre koruma gibi konular işlenecek.

ÜÇ SINIF KATEGORİSİ VAR

Temel amacı çocuklarda çevre bilincinin oluşumunu sağlamak ve öğrencilerin gözünden çevre sorunlarının dile getirilmesi olan yarışmaya başvuruların değerlendirilmesi 1-4. sınıflar, 5-8. sınıflar ve 9-12. sınıflar olmak üzere 3 kısımda yapılacak. Her kategori için 1., 2. ve 3. eser seçilecek. Yarışmacıların resim ya da afişlerde oluşacak eserleri verdikleri mesaj, anlatım teknikleri, genel kompozisyon, sanatsal, kurgusal ve özgün olma açısından değerlendirilecek. Dereceye girenlere tablet bilgisayar, fotoğraf makinesi ve MP3 Player hediye edilecek.

TESLİM TARİHİ 12 MAYIS 2015

Yeteneğine güvenen ve yarışmaya katılmak isteyen öğrenci adaylar, 12 Mayıs 2015 Salı günü saat 16.00'ya kadar Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne eserleri elden teslim edebilecek. Yarışmaya başvuru koşulları ile ilgili bilgi almak isteyenler Beylikdüzü Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne 0212 856 00 70 nolu telefondan ulaşabileceği belirtildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beylikdüzü Belediyesi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title