Haberler

Bebek Hırsızlığında Doğum Yapan da Bebeği Çalan da Aynı Köyden Çıktı

Güncelleme:

Çanakkale'de, hastanedeki bebek hırsızlığı olayında dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı. Yeni doğan ikizlerden erkek bebeği çalan A.Ç. ile bebeği çalınan Fatma Bozkurt'un uzun yıllar önce Bayramiç'in Çatalçam köyünde komşu oldukları anlaşıldı.

Geçen çarşamba sabahı saat 09.00'da Fatma Bozkurt, Çanakkale Devlet Hastanesi Bahattin ve Huriye Demircioğlu ek binasında bulunan Kadın Doğum Servisi'nde sezaryenle biri kız diğeri erkek ikiz bebek dünyaya getirdi. Perşembe günü saat 10.30 sıralarında, bir gün öncesinden de hastaneye gelerek keşif yaptığı ileri sürülen bir kadın beyaz gömlekli olarak ikizlerden erkek olanını "işitme testine götüreceğim" bahanesiyle alıp odadan çıktı. Bozkurt ailesi, yarım saat bekledikten sonra bebeğin geri getirilmemesi üzerine durumdan şüphelenip koridordaki diğer hemşirelere durumu anlattı. Hastane teyakkuz haline geçti. Bir süre sonra A.Ç., yanındaki S.Y. ve Z.Y. ile birlikte Esenler Mahallesi Aile Sağlığı Merkezi'nde bebekle yakalandı. Gözaltına alınan üç kişiden S.Y. ve annesi Z.Y. serbest kaldı. A.Ç. ise Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından polis eşliğinde cezai ehliyetinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi.

KOMŞU ÇIKTILAR

Her iki kadının da babalarının Bayramiç'in Çatalçam köyünden oldukları, o dönem yaşadıkları evlerinin de yan yana olduğu, her iki ailenin de köyden kente taşındıkları belirtildi. Çatalçam köyündeki kadınlar, yaşanan bebek hırsızlığı sonrası mağdur ve hırsızlığı gerçekleştiren kişilerin köylüleri olduğunu öğrenince şaşkınlıklarını gizleyemedi. Köyde yaşayan Nazile Özeren, iki kadının da babalarının Çatalçamlı olduğunu ve duyduklarında olup bitene çok şaşırdıklarını ifade etti.

Çatalçam Köyü Muhtarı Mehmet Emin Güven'in eşi Bahtiyar Güven, "Doğum yapan Fatma Bozkurt'un annesi ile konuştuk. Kızının doğum yaptığını ve bebeğin kaçırıldığını anlattı. Biz de bu duruma şaşırdık. Hem bebeği kaçırılan Fatma'nın babası Mehmet Emin ve bebeği kaçıran A.Ç.'nin babası Feridun bizim köydendi. O kızın böyle bir şey yapacağını hiç zannetmezdim." dedi.

ÇEŞİTLİ İDDİALAR ORTAYA ATILDI

Öte yandan bebeği kaçıran ve 6 aylıkken düşük yaptığı öne sürülen A.Ç.'nin, eşi M.A.Ç. ile geçen yıl kaçarak evlendikleri öğrenildi. Düşük yaptıktan sonra psikolojisi bozulan A.Ç.'nin bunu eşi ve ailesine söyleyemediği öne sürüldü. Ayrıca, geçtiğimiz ağustos ayından sonra eşiyle hamile ve karnı şişken çok sayıda fotoğraf çektirip sosyal medyada bunları paylaştığı gözlendi. A.Ç.'nin sosyal medyadaki hamilelik fotoğraflarını görenler, karnındaki şişliğin normal gözükmediği yorumu yaptı. A.Ç.'nin geçtiğimiz ağustos ayında düşük yaptığı ve ondan sonraki üç ay karnına yastık bağlayarak hamileliğin devam ettiği yönünde eşi ve yakınlarını kandırdığı öne sürüldü.

İkizleri olan Fatma ve Orhan Bozkurt çiftinin ise birkaç yıldır bebek sahibi olabilmek için tedavi gördükleri ve bunun sonucunda mutlu sona ulaştıkları öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Orhan Bozkurt Bayramiç Çatalçam Bebek Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! KDV'ye zam mı geliyor? Kafelerde KDV'ye zam mı gelecek? Bahar CANLI izle! SHOW TV Bahar 8.bölüm CANLI izleme linki! Paris Hilton, Taylor Swift geleceği için VIP alandan mı çıkarıldı? Paris Hilton neden VIP alandan çıkarıldı? Her derde deva! Cevizi suya koyun ve için; Etkisine inanamayacaksınız... ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (1)

07Mobil-ANDROID:

bunu gormeyen anlar bunun kocada kafa gidik

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title