Haberler

8 Aylık Hamile Kadın, Bebek Hasretiyle Öldü

Güncelleme:

Adana'da 8 aylık hamile Zeliha Kara, grip olmasına karşın ilaç kullanmayınca zatürre hastalığına yakalanarak, yıllarca tedavi olup, hasretini çektiği bebeğiyle öldü

Adana'da 8 aylık hamile 40 yaşındaki Zeliha Kara, grip olmasına karşın ilaç kullanmayınca zatürre hastalığına yakalanarak, yıllarca hasretini çektiği bebeğiyle birlikte öldü. Grip hastalığı zatürreye dönüştüğü belirtilen kadına yapılan otopsi sırasında, ayrıca kuş gribi şüphesiyle de örnek alındı.

İLK EVLİLİĞİNDEN ÇOCUĞU OLMADI

Ev kadını Zeliha Kara, 15 yıl önce ilk evliliğini yaptı. Bu evlilikten çocuğu olmayan Kara'nın eşi, evlendikten 5 yıl sonra trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Bir tavuk firmasında çalışan Ali İhsan Kara ile ikinci evliliğini yapan genç kadın, çocuk sahibi olamadı. Bir bebek sahibi olmayı çok isteyen Zeliha Kara, tüp bebek tedavisine başladı. Hamile kalan kadın, bir süre sonra düşük yaptı. Kara, bunun üzerine doktorun önerdiği süre dolduktan sonra ikinci kez tüp bebek uygulaması yaptırdı. Ancak yine düşük yapınca hamileliği sona erdi.

KIZ BEBEĞİ EVLAT EDİNDİ VE TÜP BEBEK TEDAVİSİNE DEVAM ETTİ

Tedavilerde olumlu sonuç alamayan genç kadın, bir kız bebeğini evlatlık olarak aldı. Kendi bebeğini de doğurmak isteyen genç kadın bir kez daha tüp bebek tedavisine başladı. Bu kez hamileliği sorunsuz ilerleyen Kara, düzenli doktor kontrolü yaptırdı. 8'inci aydan itibaren doğum hazırlığına başlayan genç kadın, geçen hafta bebeği için alışverişe çıktığında grip hastalığına yakalandı. Karnındaki bebeğine zarar vermemesi için ilaç kullanmayan kadın, nefes almakta güçlük çekmeye başladı.

KARNINDA BEBEĞİ İLE BİRLİKTE ÖLDÜ

Dün akşam eşiyle birlikte kadın doğum uzmanı doktoruna giden Zeliha Kara'nın zatürree olduğu tespit edildi. Hastaneye sevk edilmesi gereken Kara için ambulans çağrıldı. Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bağlı Seyhan Uygulama Merkezi'ne kaldırılan Kara, doktorların tüm çabasına rağmen karnındaki bebeği ile birlikte öldü.

KUŞ GRİBİ ŞÜPHESİ

Kara'nın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Kanında kuş gribi bulgularına rastlanan Kara'dan örnekler alındı. Zeliha Kara'nın cenazesi, 8 ay boyunca karnında taşıdığı bebeği alınmadan, yakınlarına teslim edildi. Zeliha Kara'nın cenazesi götürüldüğü memleketi Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi'nde toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bebek Güncel Haberler

500

Yorumlar (12)

ah be kardeşimMobil-ANDROID:

yine olay ve yine adana :)

0
49
yanıtYanıtla
bu kardesimiz sehittir..:

cok üzüldüm, , hamile bir anne yavrusunun sagligi icin canin verebiliyor, , bu gercekten cok yüksek bir duygudur, , ALLAHrahmet eylesin. . .

36
0
yanıtYanıtla
eyubowMobil-ANDROID:

rabbim birşeyi çok istemeyin diyor vermiyorsam senin için hayırdır vereceksem şerdir..çok dramatik bi ölüm rabbim düşmanıma vermesin

30
1
yanıtYanıtla
serap esermobilWeb@haberler.com:

Bazilari doğurup çöpe atiyor bazilari bebeği için olumu göze aliyor melanin cennet olsun kutsal anne

26
0
yanıtYanıtla
yeterrr Mobil-ANDROID:

Allah rahmet eylesin çocuğu alınamazmıydı acaba sezeryanla

18
0
yanıtYanıtla
EnsarMobil-ANDROID:

Allah evlat hasreti cektirmesin. Allah rahmet etsin.

12
0
yanıtYanıtla
adanalıMobil-ANDROID:

yine adana diyen kardeşim Rabbim seni ıslah etsin.

10
1
yanıtYanıtla
HAKAN:

ALLAH RAHMET EYLESİN ALLAH KİMSEYE BÖLE BİR ACI YAŞATMASIN SÜREKLİ DOKTOR KONTROLÜNDEKİ BİRKİŞİ NASIL OLUYORDA BU ŞEKİLDE ÖLÜYOR BUNU ANLAMIYORUM ALLA AİLESİNE ANNESİNE, EŞİNE VE KARDEŞİNE SABIR VERSİN

8
0
yanıtYanıtla
faniyimMobil-ANDROID:

Rabbim böyle imtihanlarla bizleri imtihan etmesin Amin Allah sabır versin yakınlarına

3
0
yanıtYanıtla
halil çelikmobilWeb@haberler.com:

Lan şerefsizler ölüm doğru ama yapılan haber yanlış ihlas haber ajansına bakın da orada gorun tamam

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title