Haberler

Bebek Arabasından Kadın Çantasını Böyle Çaldılar

Bebek arabasından kadın çantasını böyle çaldılar Arsız hırsız kardeşler yakalandıKAYSERİ - Kayseri'de bebek arabasından çanta, araçtan cep telefonu ve bir kişinin bıçakla tehdit edilerek cep telefonunun çalınması olayları ile ilgili olarak 2 kardeş tutuklandı.

Bebek arabasından kadın çantasını böyle çaldılar

Arsız hırsız kardeşler yakalandı

KAYSERİ - Kayseri'de bebek arabasından çanta, araçtan cep telefonu ve bir kişinin bıçakla tehdit edilerek cep telefonunun çalınması olayları ile ilgili olarak 2 kardeş tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre Şeker Mahallesi Zuhal Caddesi üzerinde bir araçta bulunan cep telefonu 2 kişi tarafından kapının açılması suretiyle çalındı. Güllük Mahallesi Karakuş Sokak'ta meydana gelen bir diğer olayda ise bir işyeri önünde duran bebek arabasından içinde cep telefonu, altın kolye ve 150 TL para bulunan kadın çantasını 2 kişi çalarak kayıplara karıştı. Bir diğer olayda ise Hürriyet Mahallesi Fırat Caddesi üzerinde bir kişi cep telefonunun bıçaklı kişiler tarafından yağmalandığı ihbarında bulundu. Alınan ihbarların ardından çalışma başlatan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ile Gasp Büro Amirliği ekipleri, olayların meydana geldiği bölgelerde bulunan güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan çalışmalar neticesinde olayların faili olduğu belirlenen E.T. ile D.T. kardeşler, Gaziosmanpaşa Mahallesi Hale Sokak üzerinde ekipler tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Hırsızlık anları kameralarda

Öte yandan iki kardeş tarafından gerçekleştirilen hırsızlık olayları ise kameralara takıldı. Bir işyeri girişine bırakılan bebek arabasındaki kadın çantasını gören E.T. ve D.T., caddenin sakinleşmesinin ardından çantayı alarak kayıplara karıştı. Bir diğer olayda ise E.T. ve D.T., park edilen bir otomobilin kapısını çalarak cep telefonu aldığı görüntüler de saniye saniye kameralar tarafından kaydedildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen E.T. ve D.T. kardeşler, çıkarıldıkları mahkemece 'hırsızlık ve yağma' suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Kayseri Bebek 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri 12. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 66. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kül Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 18 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 18-19 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda CANLI izle! Hudutsuz Sevda 28. Bölüm FOX TV CANLI izle! 19 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Nisan Cuma burç yorumları nedir? Sakla Beni CANLI İzle! Star TV Sakla Beni 24. Bölüm HD CANLI izleme linki! İnci Taneleri CANLI izle! 18 Nisan İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Aldatmak canlı izle! 18 Nisan ATV Aldatmak 65. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 18 Nisan günün maçları nereden izlenir? SURVIVOR NEDEN YOK? Bu akşam Survivor yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İbrahim Hacıosmanoğlu kimdir? TFF Başkan adayı İbrahim Hacıosmanoğlu kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta çeyrek altının kim aldı? 18 Nisan Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title