Haberler

Bebeğinin Cesedini Çöpe Bırakan Anne, Tutuklandı

Güncelleme:

Ankara'da doğurduğu bebeğinin hayatını kaybetmesi sonucu 8 ay çürümesini bekleyen sonra da çöpe atan anne, tutuklandı.

Ankara'da, evlilik dışı ilişkisinden dünyaya getirdiği bebeğini, bir aylıkken hayatını kaybetmesi üzerine, evinin bir odasında 8 ay boyunca çürümeye terk eden ve daha sonra da bir poşete koyarak çöp tenekesine bırakan 22 yaşındaki anne, tutuklandı.

23 OCAK'TA BULUNDU

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre; 23 Ocak 2015'te polise, Etimesgut 30 Ağustos Mahallesi'nde 2105 ve 2107 Sokakların kesiştiği noktadaki çöp tenekesinde, çürümüş bir bebek cesedi bulunduğu ihbarı yapıldı.

POLİSLER BİN ADRESTE ARAŞTIRMA YAPTI

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları araştırma sonucu ölüm zamanı tespit edilen bebeğin, henüz 1 aylık bir kız olduğunu belirledi. Araştırmalarını derinleştiren ekipler, bebeğin 1 aylık olduğundan da yola çıkarak, tahmin edilen zaman diliminde Ankara'daki hastanelerin doğum kayıtlarına ulaştı. Ekipler, daha sonra yaklaşık bin adrese giderek araştırma yaptı.

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Etimesgut bölgesinde de yaptıkları araştırmalar sonucu şüpheli Zeynep Özdemir'in (22) bölgeden taşındığını tespit etti. Hastane kayıtlarından da Özdemir'in 3 Nisan 2013'te bir kız bebek dünyaya getirdiği belirlendi.

Polis ekipleri, Özdemir'i Çankaya'da çalıştığı gece kulübünde gözaltına aldı.

15 YAŞINDA EVLENMİŞ, KOCA ŞİDDETİNDEN BOŞANMIŞ

Emniyette ifadesi alınan ve itirafta bulunan Özdemir, Tokat'ta 15 yaşında evlendiğini ve 16 yaşındayken bir çocuğunun olduğunu, onun da Tokat'taki babasıyla kaldığını anlattı. Gördüğü şiddetten dolayı 2013'te kocasından boşandığını ifade eden Özdemir, ayrıldıktan sonra bu ilde bir ev tuttuğunu ve bazı erkeklerle ilişkiye girdiğini söyledi.

HAMİLE OLDUĞUNU BİLMİYORMUŞ

İfadesinde, Ankara'ya da 2013 yılında taşındığını belirten Özdemir, bir süre çeşitli işlerde çalıştığını ancak fazla tutunamadığını dile getirdi. Hamile olduğunu bilmediğini anlatan Özdemir, sonrasında para karşılığı erkeklerle cinsel ilişkiye girdiğini ve geçimini böyle sağladığını bildirdi.

Bebeği 4 aylık olunca aldıramadığını belirten Özdemir, 3 Nisan'da hastanede gerçekleşen doğumun ardından, nüfus kaydını yaptırmadan buradan ayrıldığını belirtti.

ÖLEN BEBEĞİNİ ÇÜRÜMEYE BIRAKTI

Taşındığı Etimesgut'ta yaklaşık bir aylık olan bebeğini emzirirken uyuduğunu ve kalktığında bebeğinin nefes almadığını farkettiğini anlatan Özdemir, onu evin boş bir odasındaki koltuğa koyup, üstünü de örttüğünü söyledi.

Bir süre daha evde kaldığını ve sonrasında ayrıldığını söyleyen Özdemir, evde kaldığı yaklaşık 8 ay boyunca da evin kirasını aksatmadan ödediğini anlattı. Özdemir, bu süre zarfında otellerde kaldığını ve erkeklerle para karşılığı ilişkiye girmeye devam ettiğini belirtti.

BEBEĞİNİ ÇÖPE ATTI

Özdemir, Ocak ayında eve gelerek, eşyalarını bir spotçuya sattığını, çürüyen bebeğinin cesedini de bir poşete koyarak çöpe attığını ifade etti. Polisin çalışmaları sonrası gözaltına alınan Özdemir, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kaynak: AA / Güncel

Ankara Emniyet Müdürlüğü Zeynep Özdemir Etimesgut Tokat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (100)

no name:

bu tarz haberler sürekli doğudan çıkar diyenler alın sizin Tokat'' ınız Ankara'' nız

17
22
yanıtYanıtla
hanfendimobilWeb@haberler.com:

Hanfendilik çizgimden kayıyorum şerefsiz ondan bunlar düş kalk o meleği öldür allah seni kahhar ismiyle kahretsin insllh zalim seninde sonun böyle olsun Uçube biz şeriat istiyoruz

22
8
yanıtYanıtla
RamsesmobilWeb@haberler.com:

Sokak da görsem insan zannederdim.

23
2
yanıtYanıtla
erol mehmet yıldızmobilWeb@haberler.com:

O bebeği bu kadın öldürmediyse adam değilim

24
0
yanıtYanıtla
doğrucuMobil-ANDROID:

annemi? ne annesi anne olsaydı bu vahşeti yapmazdı insan bile olamamış.

22
1
yanıtYanıtla
yazmobilWeb@haberler.com:

Vijdasiz insafsiz kadin cek cezani senda o gunahsiz bebek gibi hapiste curursun isalah

18
2
yanıtYanıtla
OBJEKTIFmobilWeb@haberler.com:

ANNE DEMEYİN ŞU VİCDANSIZA..

19
0
yanıtYanıtla
yorumsuzmobilWeb@haberler.com:

Allahın işine karışmak olmaz töbeler olsun ama bunlar anne olurken bunlara evlat verirken annelik aşkıyla evlat aşkıyla yanıp tutuşanlara ver ALLAHIM

19
0
yanıtYanıtla
necati:

Toplum da bu bayan kadar suçlu. Sahip çıkılsaydı böyle bir kötü olayın olacağını sanmıyorum.

15
2
yanıtYanıtla
Çok doğrum@m.m:

herkes suçlu

yanıt1
yanıt0
Tüm 100 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title