Haberler

    Beats Music, İphone Ana Ekranına Yerleşiyor

    iPhone'ların ana ekranına beklenen bir servis gelmek üzere. Apple satın aldığı Beats Music servisini iPhone'un ana uygulamalarından biri yapacak.

    iPhone'ların ana ekranına beklenen bir servis gelmek üzere. Apple satın aldığı Beats Music servisini iPhone'un ana uygulamalarından biri yapacak.

    Apple firmasının ünlü rap yıldızı Dr.Dre'den 3 milyar Dolar'a satın aldığı Beats şirketinde hem donanım, hem de servis kısmı bulunuyor. Apple'In Beats markasını kendi içine yedirip yedirmeyeceği veya yedirse de bunu nasıl yapacağı merak konusuydu. Önce Beats'i hiç ellemeyeceği söylentisi geldi, sonra da komple kapatıp servislerini kendi müzik servislerine ekleyeceği haberi.

    Fakat şimdi Financial Times diyor ki, Apple Beats Music online şarkı dinleme servisini kapatmayacak, hatta iPhone'un ana ekranına taşıyacak. Beats Music'in gelecek seneki iOS ile birlikte iPhone'ların ana sayfasına, önceden yüklenmiş ana uygulamalardan biri olarak ekleneceği tahmin ediliyor.

    Her ne kadar Apple bu konuda resmi bir açıklama yapmış olmasa da, Beats Music servisinin bir şekilde hayatına devam edeceği belliydi. Anlaşılan Apple bu servisi nasıl entegre edeceğine karar verinceye kadar, kendi başına gitmesine izin verecek. Apple'ın servisleri arasında zaten stream müzik olmadığı için gelecekte isim değiştirmesi de olası.

    Gerçi Beats'in bir diğer alanı olan donanım ile ilgili de henüz karar verilmiş değil ama ne azından ünlü markadan, kablosuz Beats Solo2 gibi yeni modeller çıkmaya devam ediyor.

    The post Beats Music, iPhone Ana Ekranına Yerleşiyor appeared first on Silikon Vadisi TV.

    Kaynak: SilikonVadisi.tv / Teknoloji

    Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title