Haberler

Beach Terörü İş Adamlarını Hedef Aldı

Turizm merkezlerindeki şiddet olayları ünlü iş adamlarını mağdur etti.

Eğlence turizminin başı şiddet olaylarından kurtulmuyor. Bayram tatilini fırsat bilenkimliği belirsiz kişilerbeach'lerde ve gece kulüplerinde ünlü iş adamlarını hedef aldı.

İş adamlarından para sızdırmak amacıyla eğlence mekânlarını mesken tutan kişiler tatilcilere korku saldı. Dünya gece hayatının gözdesi olma yolunda çaba harcayan Türkiye bayram tatilinde yine çeşitli şiddet ve kavga olaylarına sahne oldu.

Bodrum'da kaldığı otelin beach'inde eğlenen ünlü iş adamı Mehmet Karasu kimliği belirsiz kişiler tarafından tehdit edildiği gerekçesi ile savcılığa başvurdu. Karasu, beach terörü mağduru olduğunu belirterek yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İş adamlarımız rahat eğlenemiyor. Beach'leri mesken tutan mafyavari kişiler sizi şantajla tehdit edebiliyor. Eğlence sektörüne yatırım yapan Türkiye bu olayları dünya eğlence sosyetesine nasıl izah edecek?"

Eğlence merkezlerinin başarısına şiddet olaylarının darbe vurduğunu belirten ünlü iş adamı, Bodrum'un lüks plajlarında kol gezen kimliği belirsiz kişilerin, iş adamlarını hedef aldığını söyledi.

İş adamlarının tehdit ve şantaja maruz kaldığını doğrulayan otel sahipleri ise tatil beldelerindeki felaketin boyutlarına dikkat çekti. Belirli çevrelerde mafyavari olayların konuşulduğunu ancak, adli kayıtlara hiçbir vakanın yansımadığı söyleyen otelciler iş adamlarının tatil yaptıkları süre içerisinde tehdit altında olduklarını ifade etti.

Ünlü iş adamı Mehmet Karasu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Bir süredir mafyavari kişilerin Bodrum sahillerini mesken tuttuğu konuşuluyordu. Tatilde olduğum sırada beklenmedik bir tehditle karşılaşınca tabiatım gereği sert tepki gösterdim. Yaklaşık 10 kişilik kimliği belirsiz grup şortlarından silahlarını çıkarıp saldırmaya başladı. Karşı koydum ve saldırganları etkisiz hale getirmeye çalıştım. Görgü tanıkları her şeye şahittir. Saldırganlar kaçarak uzaklaştı. Adli makamlara şikâyette bulunduk, şimdi bu kişiler polis, jandarma ve savcılık tarafından aranıyor."

Yaşadığı olayın çarpıtılarak lanse edildiğini ifade eden Karasu, "Karşılaştığımız şiddeti bir magazin haberi gibi lanse ettiler. O gece olayların Özlem Yıldız ile başladığı yazıldı. AncakÖzlem Yıldız bunu yalanladı. Açıkça belirtmeliyim ki bu hadiseler birer basit kavga değil, mafyavari organize bir çalışmadır ve iş adamları tehdit altındadır. Savcılığa başvurduk. Gerekli çalışma başlatıldı" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Karasu Türkiye Bodrum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title