Haberler

Bdp Seçim Lokallerini Şölenlerle Açıyor

Güncelleme:

BDP Batman İl Örgütü, bu hafta Emek, Barış, Özgürlük, Kardeşlik, Demokrasi bölgelerinde açılışını gerçekleştireceği seçim lokalleriyle sürdürecek.

BDP Seçim Lokallerini açıyor.
BDP haftalar önce STK ziyaretleri ve il ve ilçe aday tanıtımları ve çalışmalarıyla sürdürdüğü seçim kampanyasını bu hafta Emek, Barış, Özgürlük, Kardeşlik, Demokrasi bölgelerinde açılışını gerçekleştireceği seçim lokalleriyle sürdürecek.
"Özgür Meydan, Özgür Kent, Özgür Toplum ve Özgür Kadın ile Demokratik Ulusa" şiarıyla startı verilecek olan seçim lokallerinin ilk açılışı 7 Şubat Cuma günü Yavuz Selim ile Petrol Mahallelerinde gerçekleşecek. 7 Şubat'ta Emek Bölgesinde şölenlerle yapılacak olan açılışa Milletvekili Ayla Akat Ata, Parti meclis Üyesi Nezir Gülcan ve Güntay Uzun, Belediye Eşbaşkan Adayları Sabri Özdemir ile Gülistan Akel katılacak. Şölenler ve açılışlar birbirini takip eden günlerde Petrol Mahallesi, Bağlar Mahallesi, Gültepe mahallesi, Kültür mahallesi, Kısmet mahallesi, Huzur mahallesi, Petrolkent mahallesi ile Güneykent mahallelerinde devam edecek.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Batman Bdp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title