Haberler

BDP'li Altan Tan'dan Partisine Eleştiri

Güncelleme:

BDP Milletvekili Altan Tan CNN TÜRK'te "360 Derece" programında Şirin Payzın'ın sorularını yanıtladı. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Tan partisini sert bir dille eleştirdi. Gültan Kışanak'ın petrol çıkışını gereksiz bulan Tan, BDP-HDP birleşimiyle ilgili, "HDP'ye de geçilecekse ben bunu dışardan duymamalıyım." dedi. 

BDP'DE 2 GÜNDE 2 ATIŞMA

Dün Genel Kurul'da MİT yasası görüşemelerinde Sırrı Sakık "Hakan Fidan'ı kutuyorum" demişti. Bu açıklama üzerine Pervin Buldan "Katılmıyorum" dedi. Bu atışmadan sonra bugün Altan Tan'ın Gültan Kışanak'ı eleştirmesi dikkatlerden kaçmadı.

GÜLTAN KIŞANAK'A ELEŞTİRİ

BDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak'ın 'Diyarbakır'da üretilen petrolden pay istiyoruz' açıklamasına tepki gösterdi, "Diyarbakır Belediyesi'ne oturur oturmaz böyle bir beyanat vermek gerekir miydi" diye sordu.

"BDP-HDP BİRLEŞİMİNİ DIŞARIDAN DUYMAMALIYIM"

BDP ile HDP'nin birleşme çalışmalarına da değinen Tan, "HDP'ye geçmeye itiraz etmeyiz ama milletvekillerine, belediye başkanlarına sormadan karar almayın" dedi. Tan, "HDP'ye de geçilecekse ben bunu dışardan duymamalıyım" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Şirin Payzın Diyarbakır Altan Tan Güncel Haberler

500

Yorumlar (36)

diclemihmandaro@hotmail.com:

bdp diyarbakırda kutlu doğumu engelllemek için olmadık dolaplar çeviriyor.

22
16
yanıtYanıtla
mehmetmihmandaro@hotmail.com:

altan tan bdp içindeki üç beş müslümandan birisidir.. alnı secde ve seccade görmemiş bir kadın diyarbakırda müslüman kürtlerin oyuyla bld başkanı oldu... yazıklar olsun.. kürtlüğümden utandım..

18
13
yanıtYanıtla
şeyhmusmihmandaro@hotmail.com:

sen niye utanırsın kardeş. seçenler utansın kadın tam bir kızıl..

yanıt0
yanıt0
ali mertalimert@gmail.com:

sen insanlara bu gözlerle baktığın için kendinden utanmalısın

yanıt0
yanıt0
zekizeki7575@hotmail.com:

niye utanıyon.kürt değilsin ki zaten.türk de olamazsın.dur tahmin ediyim:göçmensin.sen kiiiim kürt olmak kim.bir torba makarnaya satılanlardansın.kürtmüş.hadi ordan.utanmadan bide müslümanlıktan bahsediyor.kürtlüğü ve müslümanlığı kirletme.

yanıt0
yanıt0
kralsaimesra@mynet.com:

BDP Poliktikacilari Irk ayrimi yapmadan Halklarini Ülkesini gercekten seven insanlar

14
14
yanıtYanıtla
pazarcikdemirdemircan@web.de:

su türk medyasi, birlesen kürdü nasil parcalariz hastaligindan vaz gecmiyecek gibi görünüyor .bosuna cirpinmayin kürt eski kürt degil bizim en güclü silahimiz olan elestiri ve özelestiriyi anlayacak kapastide degilsiniz.sakik da buldan da tan da dogru söylüyor

14
11
yanıtYanıtla
Yusuf Dilaycengaver.cengaver@yahoo.com:

bizim kimseyle derdimiz yok , ayrımcılık , ırkçılık , kürt faşizmi yapan sen ve senin gibiler .. bu ülkede kimse adam gibi durana bir şey demiyor ama sen ayaklanırsan israile ona buna uyarak olmayacak şeyler istersen tabiki tepki oluşacak .. kimse çırpınmıyor sen neyin kafasını yaşıyorsun kendi kendinize birşeyler çıkarıyorsunuz sonrada şimdi yeni muhabbet kendinizi fasulye gibi nimetten saymak .. Akp oy için şu an sesini çıkarmıyor ve ayrımcılık yapmayan diğer Türk vatandaşlarının sessizliğini de yanlış anlamayın sessiz atın çiftesi pek olur bu yüzden bu vakurluğu yanlış anlamayın adam gibi vatandaş olun oturun oturduğunuz yerde kürt eski kürt değilmiş siz önce asıl probleminiz olan asıl kanınızı emen ağalık düzenine dur deyin sonra ona buna uyarak devletinize baş kaldırın

yanıt0
yanıt0
KE KEeniscanli@hotmail.com:

Önümüzdeki BDP kongresinde eşbaşkan Selahattin Demirtaş aday olmazsa şaşırmayın!BDP'de müthiş 'otorite zaafı var.Parti tüm Türkiye'ye argümanlarını sundu.Elinde 'şiddetten' başka formülü yok.Dünyanın nersine giderseniz gidin siyaset ve devlet aklına uymayan önerilerde bulunmak amacı baltalar,yğınları bezdirir ve bıktırır.BDP'de şu anda olan Sözüm ona'fikri kavga' ÖCALAN'IN VELİAHTI ve VEZİRLERİ OLMA'KAVGASIDIR.Bazı BDP Milletvekilleri tarafından yapılan aykırı çıkışlar,'devlete 'bak ben uzlaşmadan yanayım'mesajından başka bir şey değildir.Ah siyaset Ah!Ah iktidar hırsı Ah!Ne TÜRK dinlersin,ne de KÜRT....

13
6
yanıtYanıtla
kenan canagit_baytar@outlook.com:

sen salakmısın yoksa salaklığamı yatıyorsun..

yanıt0
yanıt0
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title