Haberler

BDP Kulp'ta Çalışmalarına Devam Ediyor

Güncelleme:

30 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala BDP Kulp Eş Başkan Adayları son seçim çalışmalarını büyük bir özenle sürdürüyor.

Halkla bir araya gelen Eş Başkan Adayı Sadiye Süer Baran, yurttaşların görüş ve önerileri temelinde hareket edeceklerini belirtti. Baran, "30 Mart seçimlerinde halkımız iyi bir mesaj verecek. Seçim sonuçları halkımız için büyük kazanım olacaktır. Bu anlamıyla seçimler Kürt halkı için önemlidir. Seçim çalışmalarımızda gittiğimiz her yerde halkımızın desteği ve ilgisi inanın gelecek güzel günlerin habercisidir" dedi.

"XİYAN HALKI BİZE GÜVENDİ"

Seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretlerine devam eden Eş Başkan Adayı Metin Dinar da, Akçesir, Kayacık ve Yuvacık köyleri ile bağlı mezralarını gezerek halkla bir araya geldi. Bu bölgenin hizmet yetkisi devlete ait olduğunu belirten Dinar, buna rağmen halen bazı mezralarda elektriğin olmadığını söyledi. Elektriksiz bir mezranın bulunmasının kabul edilemez olduğunu vurgulayan Dinar, "Burada hala elektriği olmayan birçok mezra var. Acı ama gerçek. Biz bunların hepsini tespit ettik. Artık buralarda hizmet yasal olarak belediyenin işi, hayırlısıyla göreve geldiğimizde, bu sorunların tamamını çözeceğiz. 2014 yılındayız ama bazı mezralarımızda elektrik yok. Sözde yol yapmışlar, o yolun da bir düzeni yok. Artık yeni yasayla bu gittiğimiz ve hizmet götürülemeyen yerlerden bir sorumluyuz, bu sorunların tamamını çözeceğiz. Xiyan halkı bize güvendi. Bu seçimde Xiyan'da da geçen seçime oranla büyük destek aldık. Biz halkımızla birlikte bütün sorunlarımızı by-pass edeceğiz" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Metin Dinar Kulp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title