Haberler

Bdp, Kozluk'taki Seçimin İptal İçin Başvurdu

Batman’ın Kozluk ilçesinde seçimlerin iptal edilmesi için İlçe Seçim Kurulu'na başvuran ve bu talebi reddedilen BDP İl Seçim Kurulu'na başvuru yaptı.

Batman'ın Kozluk ilçesinde seçimlerin iptal edilmesi için İlçe Seçim Kurulu'na başvuran ve bu talebi reddedilen BDP İl Seçim Kurulu'na başvuru yaptı.

30 Mart'taki yerel seçimlerin ardından Batman'ın Kozluk ilçesinde BDP mühürlü oy pusulalarının çöplerde bulunduğu iddiası üzerine seçimlere itiraz edildi. Aralarında BDP Batman Milletvekili Ayla Akat Ata, BDP Batman İl Başkanı Serdar Atalay ve partililerin olduğu bir heyet İl Seçim Kurulu binası önünde toplanarak açıklama yaptı. Açıklamayı okuyan BDP Batman İl Başkanı Serdar Atalay, "Bizim Kozluk'ta İlçe Seçim Kurulu'na seçimlerin iptali yönünde yaptığımız başvuru reddedilmişti. Biz de yasaların bize verdiği hakla İl Seçim Kurulu'na Kozluk seçimlerinin iptali için başvuru yaptık" dedi. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Serdar Atalay Batman Kozluk Bdp Yerel Haberler

500

Yorumlar (2)

Kenancristo_Romeo_ben@hotmail.com:

Rezil insanlar eğer biraz olsun adalet ve vicdan kalmışsa bu savcılarda akp'yi kozluğa adaylıktan men ederler bir kere de olsun hırsızlık yapmadan alın teriyle kazanın şu seçimleri...

2
6
yanıtYanıtla
esencristo_Romeo_ben@hotmail.com:

yazılar veysi ışık ve akp'ye biraz gururları olsa kozluğa adım atmazlar(dozerciler)

3
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title