Haberler

Demirtaş: Kılıçdaroğlu "Kurt" Kökenli Çıktı

Güncelleme:

Bozkurt selamı veren Kılıçdaroğlu'nu eleştiren BDP Eş Genel Başkanı Demirtaş, "Biz kendisini Kürt kökenli zannediyorduk, kurt kökenli çıktı." dedi.

Partisinin seçim çalışmaları kapsamında Siirt Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan BDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, oy almak için insanın ilkelerinden taviz vermemesi gerektiğini belirtti.

"KENDİSİNİ KÜRT KÖKENLİ SANIYORDUK..."

Demirtaş, "Gördünüz CHP Genel Başkanı, bozkurt işareti yapıyor. Bana diyor, 'MHP'lilerin oyları da lazım, o yüzden bozkurt işareti yapıyorum' Biz kendisini Kürt kökenli zannediyorduk, kurt kökenli çıktı" dedi.

"OY ALMAK İÇİN İLKELERDEN TAVİZ VERİLİR Mİ? "

"Gördünüz CHP Genel Başkanı, bozkurt işareti yapıyor. Bana diyor, 'MHP'lilerin oyları da lazım, o yüzden bozkurt işareti yapıyorum'. Biz kendisini Kürt kökenli zannediyorduk, kurt kökenli çıktı. Oy almak için insan ilkelerinden taviz verir mi?"diyen Demirtaş, ilke ve duruşlarından taviz vermedikleri için bugün Türkiye'nin en güçlü halk hareketi haline geldiklerini savundu.

"GÖRECEĞİZ EL Mİ YAMAN BEY Mİ YAMAN"

Seçim sonuçları ile BDP'nin Türkiye'de en büyük büyümeyi ve en ciddi sıçramayı yaptığının görüleceğini kaydeden Demirtaş, "Herkes o akşam sizi konuşacak. Bu halkın başarısını, yiğitliğini konuşmuş olacak. O zaman göreceğiz el mi yaman, bey mi yaman, o zaman belli olacak" diye konuştu.

Onurlu ve dürüst siyasetin her zaman kazandırdığını anlatan Demirtaş, her yerde yoğun bir ilgiyle karşılaştıklarını söyledi.

"İNSAN BU KADAR OMURGASIZ OLUR MU? "

Aday gösterilmeyince partisinden istifa edip başka partilere geçen adaylara değinen Demirtaş, "Sen birini belediye başkan adayı yapmayınca, çıkıp hemen öbür partiye gidiyor. Dikkat edin, AKP'den aday olamayınca istifa edip CHP'ye gidiyor. CHP'den aday olamayınca istifa edip MHP'ye gidiyor. Böyle bir ilkesizlik, insan bu kadar omurgasız olur mu? Çünkü, CHP, MHP, AKP aralarında fark yok" ifadelerini kullandı.

Medyanın BDP'yi görmezden geldiğini ve bu nedenle dün İstanbul'da kutlanan nevruzun haberlerde yer almadığını savunan Demirtaş, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"BDP' Yİ GÖRMEZDEN GELİYORLAR"

"Akşam televizyonlara bakıyorsunuz BDP yok. 1 milyon insan toplanmış, 1 saniye bile haber yok. BDP'yi görmezden geliyorlar. Peki, 30 Mart'ta sandıklar açıldığında BDP'nin oy sonuçlarını vermeyecek misiniz? Sesleniyorum merkez medyaya, seçim akşamı ne yapacaksınız? BDP'nin kazandığı belediyeleri vermeyecek misiniz? Ana haber bültenlerinde AKP, CHP, MHP propagandası yapan kanallar, seçim akşamı Ardahan, Kars, Ağrı, Muş, Van, Hakkari, Şırnak, Batman, Mardin, Amed, Siirt, Şanlıurfa'ya ekranlarınızı kapatabilecek misiniz bakalım? Buralarda BDP'nin meşesi göğe erince yüzünüz kızarmayacak mı İstanbul'da, Ankara'da?"

Kaynak: AA / Güncel

Selahattin Demirtaş Kemal Kılıçdaroğlu Türkiye Siirt Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (67)

halkkizildemir_88@windowslive.com:

ADAM YILIN ESPİSİRİNİ YAPMIŞ VALLA ÇOK GÜLDÜM ALLAH TA SENİ GÜLDÜRSÜN SELAHATTİN BAŞKAB GELECEĞİN BAŞBAKANI

25
16
yanıtYanıtla
hakancan_ali94@hotmail.com:

bu adamın sözleri bir harika dostum

28
10
yanıtYanıtla
kaann çyarin201@hotmail.com:

DEMİRTAŞ seni ve senin zihniyetindeki insanları samimi olmaya davet ediyorum.Gelin Türk toplumu nasıl oluşmuş ve aslın ne?Bu bilgileri samimi olrak Evliya çelibiden,Faruk SÜRENİN,BOYLAR TARİHİNDEN,Ahmet cevdet paşadan,Ermeni kaynakalrından,Bizans ve arap kaynaklarından.Gel bana o zamn ırkçılık yapın.Gidiyorsunuz lenini, k.Marx, stalini,çekovarayı, okuyorsunuz. zaten ahlakınız ve kültürünüz zayıf iyicene bozuluyor.Daha önceki tarihlerde olsa ahlakınızı,iğrenç fikirleriniz ve sapkınlığınızı gidermek için Allah peygamber gönderirdi ama biliyorsunuz Hz.Muhammed (a.s.) peygamber gelmeyecek.Boş yere apo zerdüş peygamberi demeyin.Bu size inan kendi halindeki insanların dünyasını da ahiretini de rezil etmeyin...Sizi insanlığa ve medeniyete davet ediyorummm...

17
15
yanıtYanıtla
batmaneenevroz_72_@hotmail.com:

Selooo başkan cok doğru bir tespit yapmıştır herzaman olduğu gibi

17
13
yanıtYanıtla
antepmbmba_@hotmail.com:

chp li degilim ama chp lideri alevi kürt olabilir en azından demirtaş gibi vatana ihanet etmiyor teröristlerle iş birligi etmiyor

8
18
yanıtYanıtla
delidumrulson_yokusss18@hotmail.com:

yunus emre hacıbektaşi veli tük oglu türktür daha sayayımmı şimdi hdp diye partı kuruldu sırf alevilerin oyunu almak ıcın sırrı süreyya ermenıdır ama ınkar edıyor alevılerden oy almak ıcın tunceli türkmen alevilerin harman oldugu yerdır bdp oy verenler ermenıden dönmelerdir kürt alevisi yoktur azerilerde alevi geleneklerınde gelıyor türk oglu türklerdir aynı zamanda iranda ki şiiler iranda 30 40 mılyon arası türk vardır aleviler türkmendir bunu unutmayın bdp ermenıden dönmelerle kol kola girip alevilerden oy almaya calısacaktır külliyen yalandır sırrı ermenıdır oyuna tezgaha gelmeyın

11
14
yanıtYanıtla
YUKSEKOVALImezarina@hotmail.com:

Biz kurduz ve kimler kendini hayvanlarla ozdeslestirirse ozdeslestirsin, kendileri bilir. Biz kurtlerin hayvanlara benzeme gibi bir niyeti yok. Insan gibi ve onurlu baris isareti yapariz, anlayana..............

12
11
yanıtYanıtla
KURDİSAN REDEYEisaozdenn@hotmail.com.tr:

CHP MHP İKİZ KARDEŞ OLMUŞLAR

21
2
yanıtYanıtla
ZAZA ELAZİZ23garip_hozat@hotmail.com:

ELAZIĞIN YİGİT BAŞKANI DEMİRTAŞ TÜRKİYE ADAM GÖRSÜN.....

12
9
yanıtYanıtla
İşteMisafr@hotmail.com:

Bunlar her tunceliliyi. Malatyalıyı kürt sandıkları için çok doğal orda gözleri var ya alamadıkça kahrolup herkesi kürt yapıyolar

13
8
yanıtYanıtla
Tüm 67 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title