Haberler

BBP'nin Türkiye'deki İki Belediye Başkanından Biri AK Parti'ye Geçti

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Türkiye genelindeki iki belediye başkanından Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçe Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Ak Parti'ye geçti.

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) Türkiye genelindeki iki belediye başkanından Isparta'nın Şarkikaraağaç İlçe Belediye Başkanı İsa Çarkacı, Ak Parti'ye geçti.

2014 yerel seçimlerinde BBP'den Şarkikaraağaç Belediye Başkanı seçilen İsa Çarkacı, Öğretmenevi'nde düzenlenen etkinlikte Ak Parti'ye geçtiğini açıkladı. BBP'nin Türkiye genelinde Sivas'ın Gemerek İlçesi ile birlikte seçim kazandığı iki başkandan biri olan İsa Çarkacı, Ak Parti'ye şahsı adına değil, hizmet için, ilçe adına geçtiğini söyledi. Çarkacı, "Bu birlik ve beraberlikte ilçemizin kazançlı çıkacağına inandığımız için vatan, millet ve devlet için her zaman önde olan insanlar elbette memleketleri söz konusu olduğunda her türlü fedakarlığı yapar. Bu beraberlikten dolayı gurur duyuyorum. Bundan sonra heyecanımız daha büyük olacak ve vatandaşlarımızın beklentisi daha büyük olacak. Hiçbir sıkıntı çekmeden ilçemizin projelerini bir bir hayata geçireceğiz" dedi.

Ak Parti İlçe Başkanı Selçuk Gökmen ise Belediye Başkanı İsa Çarkacı'nın yanında meclis üyesi Nurettin Selçuk'un da partilerini tercih ettiğini söyledi ve bu durumdan mutluluk duyduğunu aktardı. Başkan İsa Çarkacı ve meclis üyesi Nurettin Selçuk'un rozetlerinin, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından takılacağı belirtildi.

Başkan Çarkacı'nın bir süre önce BBP Genel Merkezi'ne istifa dilekçesini sunduğu kaydedildi. - Isparta

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Büyük Birlik Partisi Şarkikaraağaç AK Parti Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title