Haberler

BBP'nin İhsanoğlu'nu Destekleme Kararı

19 Alperen Ocak Başkanı bildiri yayımlayarak, "BBP Genel Merkezinin aldığı kararın tesirsiz hale getirilmesini, camianın iki başlıymış gibi gösterilmesini doğru bulmadıklarını" ifade etti.

BBP Genel Merkezinden yapılan açıklamada, Karabük, Yalova, Sivas, Gaziantep, Yozgat, Uşak, Trabzon, Siirt, Niğde, Bayburt, Gümüşhane, Elazığ, Erzurum, Eskişehir, İstanbul, Artvin, Burdur, Denizli ve Malatya Alperen Ocakları başkanlarının ortak bildiri yayımladığı belirtildi.

Açıklamaya göre, bildiride şunlar kaydedildi:

"Türkiye'nin 10 Ağustos 2014 cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, Büyük Birlik Partisi Genel Merkezi'mizin Divan, MKYK, MDK, YİK, Kurucular Kurulu, ATB ve Ocağımızla yapılan uzun istişareler sonucunda genel merkezimizin aldığı kararın şu veya bu şekilde tesirsiz hale getirilmesini camiamızın sanki iki başlıymış gibi gösterilmesini doğru bulmuyoruz. Her günden daha çok ihtiyaç duyduğumuz birliğe, ocaklar olarak genel merkezimizin ve camiamızın dış mihraklara karşı zayıf düşürülmesine asla izin vermeyeceğiz. Camiamızda çıkan birkaç kişinin çatlak sesinin ne amaçla ve neye hizmet ettiğini de bilmekteyiz. Herkesi sorumlu davranmaya çağırıyoruz, Büyük Birliği ve Alperen Ocaklarını farklı iki gurup haline getirmek isteyenleri de buradan kınıyoruz. Biz biriz ve Muhsin Yazıcıoğlu'nun yolundayız." - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Büyük Birlik Partisi Karabük Yalova Sivas Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

sefilix:

ocak başkanı demek ki Muhsin Yazıcıoğlunu hiç anlamamış akp nin gözüne girdi hadi hayrlı olsun

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title