Haberler

BBP'nin Edremit Adayı Kadir Şengür Oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Balıkesir’in Edremit İlçe Teşkilatı, Edremit Belediye Başkan adayını Kadir Şengür olarak belirledi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Balıkesir'in Edremit İlçe Teşkilatı, Edremit Belediye Başkan adayını Kadir Şengür olarak belirledi.

Geçtiğimiz aylarda yeniden yapılandırılarak aktif hale getirilen BBP Edremit İlçe Teşkilatı, önümüzdeki yerel seçimlerde Edremit Belediye Başkanlığı'na aday çıkarttı. Parti binasında ani bir basın toplantısı düzenleyen BBP İlçe Başkanı Fırat Kalemer, Edremit Belediye Başkan adayının Edremit Belediyesi eski meclis üyelerinden Kadir Şengür olduğunu açıkladı. Edremit'te BBP'nin kazanacağını söyleyen Kalemer, Kadir Şengür'ün kazanması için destek istedi. Toplantıya katılan BBP Balıkesir İl Başkanı Zekai Çakır, Kadir Şengür'e parti rozetini taktı. İl Başkanı Çakır, "Çok değerli bir faaliyetin başlangıcı için bir aradayız. Biz BBP olarak uzun bir süre aday arayışı yaptık. Kadir kardeşimizi partimiz bünyesine dahil ederek, Edremit'in geleceğine BBP olarak mühür vurmak istiyoruz. Edremitli kardeşlerimi, BBP'de siyaset yapmaya, Kadir kardeşimizi desteklemeye devam ediyorum" dedi.

Edremit Belediye Başkan adayı Kadir Şengür ise, "Edremit'in hem aklı, hem de vicdanı olacağız. Bundan sonra sizlerle sık sık bir araya geleceğiz ve ilerleyen günlerde projelerimizin hepsini açıklayacağız. Bizim projelerimiz, şehrimizin ekonomik, sosyal ve kültürel hayatına katkı sağlayacak ve gerçekleştirilmesi mümkün projeler olacaktır. Sözlerime belirlemiş olduğumuz seçim sloganımızla son veriyor. Sizleri, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum" dedi.

Kalabalık bir partili gurubun katıldığı toplantının sonunda, Kadir Şengör, il ve ilçe başkanını da yanına alarak basın mensuplarına poz verdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi Edremit Belediyesi Balıkesir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title