Haberler

BBP Malkara Belediye Başkanı ve Belediye Meclis Üyeleri Açıklandı

Büyük Birlik Partisi Malkara İlçe Başkanı Halil İbrahim Çolak, Tekirdağ’ın Malkara ilçesi Belediye Başkan Adayı ve Belediye Meclis Üyelerini tanıttı.

Büyük Birlik Partisi Malkara İlçe Başkanı Halil İbrahim Çolak, Tekirdağ'ın Malkara ilçesi Belediye Başkan Adayı ve Belediye Meclis Üyelerini tanıttı.

30 Mart yerel seçimlerinde BBP olarak Malkara'da Murat Çelik ile yarışacaklarını dile getiren İlçe Başkanı Halil İbrahim Çolak, Malkara'da birlik zamanı olması gerektiğini söyledi. BBP İlçe Binasında yapılan basın açıklamasında konuşan Çolak, "Türkiye eşsiz tarihi coğrafi stratejik ve kültürel imkanlarıyla dünyada sözü dinlenen bir güç bir dünya gücü olabilecek bir ülkedir. Türkiye yetişmiş insan gücü binlerce yıllık devlet geleneğiyle bölgesinde barış ve istikrarın adalet ve refahın teminatı olabilecek bir ülkedir. Türk Milleti bir dünya imparatorluğunun devamı olmanın verdiği tecrübe ve öz güvenle çağdaş demokrasiyi bütün kural ve kurumlarıyla yaşayabilecek ve yaşatabilecek bir ülkedir. Ne var ki, bu mazlum millet bu aziz vatan iki yüz yıldır beceriksiz, bilgisiz ve basiretsiz yöntemler yüzünden bu gün bu avantaj ve potansiyellerinin hiçbirini kullanılabilecek durumda değildir. Biz BBP olarak şaibesiz, alnı açık olanların kurduğu bir partiyiz. Biz Büyük Birlik Partisi olarak ülkemiz için çözüm projeleri üretmek noktasında yoğunlaşıyoruz" diye konuştu.

İlçe Başkanı Halil İbrahim Çolak'ın ardından söz alan BBP Belediye Başkan Adayı Murat Çelik ise, kendisini tanıtarak, yüreklerini taşın altına koyup ellerinden gelenin fazlasıyla yapacaklarını ifade etti. Toplantıda BBP Malkara Belediye Meclis Üyesi Adayları İhsan Özdemir, Alaeddin Altın, Erkan Aydemir, Faruk Karabulut, Önder Dağlı, Yasemin Aydemir, Ayşe Özdemir olarak açıklandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi İbrahim Çolak Tekirdağ Malkara Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title