Haberler

BBP'li İlçe Başkanı 'Tez Adalet' İçin Keş Dağı'na Yürüyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Mudanya İlçe Başkanı Mahmut Kemal Dilbirliği, 2009 yılında Muhsin Yazıcıoğlu’nu taşıyan helikopterin düştüğü Kahramanmaraş’taki Keş Dağı’na 6 Mayıs’ta başlattığı yürüyüşünün ardından Sivas’a ulaştı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Mudanya İlçe Başkanı Mahmut Kemal Dilbirliği, 2009 yılında Muhsin Yazıcıoğlu'nu taşıyan helikopterin düştüğü Kahramanmaraş'taki Keş Dağı'na 6 Mayıs'ta başlattığı yürüyüşünün ardından Sivas'a ulaştı.

2009 yılında BBP'li Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin helikopterinin düştüğü Keş Dağı'na 'Tez Adalet' yürüyüşü başlatan BBP Mudanya İlçe Başkanı emekli öğretmen 62 yaşındaki Mahmut Kemal Dilbirliği Muhsin Yazıcıoğlu'nun memleketi Sivas'a ulaştı. Helikopter kazasının aydınlatılması için adalet yürüyüşü başlatan Dilbirliği BBP Sivas İl Başkanlığı'nda yaptığı açıklamada," 25 Mart 2009 yılında vefat eden genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun helikopter kazasını ben cinayet olarak bakıyorum. Çünkü dağdaki okur, yazar olmayan çoban dahi bunun suikast olduğunu biliyor. Ama bir türlü sonuçlanmadı. 7 yıl geçmesine rağmen herhangi bir sonuç yok. Hatta üzeri kapatılmaya uğraşılmaktadır. Bende buna tepki olarak 6 Mayıs günü Mudanya'dan yürüyerek yola çıktım. Bu bir protesto yürüyüşüdür. Bu bir adalet yürüyüşüdür."dedi.

BBP Sivas İl Başkanı Uğur Bulut ise,"Bir mesaj vermek adına, tüm bu adaletsizlikleri gidermek adına bir kutlu yürüyüş gerçekleştiren, temiz devlet arayışı içerisinde bulunan ağabeyimiz var. Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanımız Mudanya'da başlatmış olduğu yürüyüşüne dün Kayseri'de mola vererek iki günde Sivas'ta Muhsin Başkanımızın memleketinde kendileri misafirimiz olacak." diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi Muhsin Yazıcıoğlu Mudanya Sivas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title