Haberler

BBP İl Başkanlığına Seçilen Hamdi Salim Uzunoğlu Mazbatasını Aldı

Büyük Birlik Partisi(BBP) İl Başkanlığına seçilen Hamdi Salim Uzunoğlu, mazbatasını alarak görevine başladı.

Mazbata aldıktan sonra Eskişehir ve Türkiye gündemi ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Uzunoğlu, "Zor bir dönemde zor bir görev aldık, inşallah layık oluruz" dedi. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Uzunoğlu, "Bu zor günleri sadece sihirli kelime olarak birlik ve beraberlik içerisinde çözebileceğimiz kanaatinizdeyiz. Parti olarak ülkemizdeki olaylar karşısında problemleri tespit edip çözümler üretmeye çalışacağız. Bizim amacımız bağcıyı dövmek değil üzüm yemek. Her zaman iyi yapılanları takdir edeceğiz. Kötü yapılan şeyleri de korkusuzca cesaretlice beyan edeceğiz. Sadece beyan değil alternatif çözümler de üreteceğiz. Bu zorlu süreçte her şeyi iyi tespit etmek için çalışacağız. Bu süreçte elimizi vicdanımıza koyup korkusuzca olayların üzerine gitmek lazım" dedi.

İktidar partisi temsilcileri ile muhalefet partisi temsilcilerine de seslenen Uzunoğlu, "İktidar partisi eline vicdanına koyup bazı şeyleri görmeli ve çözümler üretmeli ve muhalefet partisi de gördüğü sorunları yine vicdanına dayanarak çözümlerini de üreterek iktidar partisine sunmalı ve bundan da çekinmemeli. 15 Temmuz sonrası gösterilen birlik devam etmeli. Bunları yaşamak için illa kötü olaylar yaşamaya gerek yok" diye konuştu.

Uzunoğlu Eskişehir'in en önemli sorununun alt yapı ve trafik olduğunu belirterek, "Trafik maalesef felç, şehir içinde araba kullanmaya ben şahsen korkuyorum. Hem yollar dar hem park sorunu var. Bunlar bir an evvel çözüm üretilmesi gereken sorunlar" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi Eskişehir Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title