Haberler

BBP İl Başkanı Tarık Aykanat Açıklaması

Kırşehir’de Milli İttifak adayı Hüseyin Eserer ve Büyük Birlik Partisi (BBP) teşkilatı ‘Kedi avına’ çıktı.

Kırşehir'de Milli İttifak adayı Hüseyin Eserer ve Büyük Birlik Partisi (BBP) teşkilatı 'Kedi avına' çıktı.

7 Haziran Genel Seçimlerinin selameti için kedi avına çıktıklarını söyleyen BBP İl Başkanı Tarık Aykanat, "Seçim güvenliğini almak için kedi avına çıktık fakat kedilerimizin eğitimli olması nedeni ile yakalayamadık. Tüm önlemlerimizi alarak sandıklarımıza sahip çıkacağız" dedi.

Başarısız geçen kedi avı sonrası açıklamada bulunan BBP İl Başkanı Aykanat, "2015 yılı milletvekilliği seçimlerine bir gün kala seçimi etkilememek adına hükümeti zor durumda bırakmamak adına seçim güvenliğini almak için böyle bir hareketle 'kedi avına' çıktık. diye konuştu.

Kedilerin eğitimli olmalarından dolayı yakalanamadığını söyleyen Aykanat, "Kediler eğitimli olduklarından dolayı yakalayamadık. Bundan dolayı da duamızı ettik. Biliyorum ki bütün siyasi partiler seçimle alakalı sandıklarda yapılacak olan 'hırsızlıkları, arsızlıkları, yolsuzluklar' dan dolayı herkes önlemini alacaktır. Bizlerde bu seçimler de oldukça iddialıyız. Kendimize göre tüm önlemlerimizi alarak sandıklarımıza sahip çıkacağız" ifadelerini kullandı.

Hızırağa Mahallesinde kedi avına çıkan Milli İttifak milletvekili adayı Hüseyin Eserer, kedilerin yakalanamaması sonrası dua etti. Eserer Büyük Birlik Partisi teşkilatının da katıldığı duada şöyle dedi: "Allah'ım kötülük ve şer namına her şeyden sana sığınıyoruz. Seçim sürecine girmiş bulunuyoruz, seçimlere çok az bir zaman kaldı. Bu iki günlük süre içerisinde ülkemize dirlik, düzen, saadet istiyoruz. Ülkemizin selametini bozanlara fırsat verme, seçimlere hile karıştıranların hilelerini başlarına geçir yarabbim. Seçim zamanında elektrik kesintisi yapanlara fırsat verme yarabbim. Trafolara kediler girdi diye bahanelerle halkı kandırmaya çalışanlar var. Ülkemizin gündemini değiştirmeye çalışanlara fırsat verme yarabbi herkesin huzur içerisinde sandık başına giderek vicdanına göre hareket ederek oylarını kullanmalarını istiyoruz"

Kırşehir'de gerçekleşen kedi avına Milli İttifak milletvekili adayı Hüseyin Eserer, BBP İl Başkanı Tarık Aykanat, Merkez İlçe Başkanı Memduh Yonca, Alperen Ocakları Başkanı Ercan Zengin ve partililer katıldı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Büyük Birlik Partisi Kırşehir Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title