Haberler

BBP, Davutoğlu'nu Tebrik Etti

Güncelleme:

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Ahmet Davutoğlu'nu tebrik ederek, Türkiye'nin birliği ve beraberliği için uğraşması gerektiğini söyledi.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Ahmet Davutoğlu'nun Türkiye'nin birliği ve beraberliği için uğraşması gerektiğini söyledi.

Dışişleri Bakanı Sayın Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan adayı olarak isminin açıklanmasını değerlendiren BBP Lideri Destici, Sayın Ahmet Davutoğlu'nun isminin açıklanması ile birlikte Başbakanlığının ve AK Parti Genel Başkanlığı'nın fiili olarak başladığını geriye kalan işlemlerin sadece prosedürden ibaret olduğunu belirtti.

'HAYIRLI OLSUN'

Destici, "Sayın Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Genel Başkanlığını hem de Başbakanlığını şimdiden tebrik ediyorum. Başta şahsı, ailesi ve ailesi olmak üzere tüm Türkiye'ye ve Türk - İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

Destici, "Arzum ve beklentim Sayın Davutoğlu'nun geçmişte yaşanan kamplaşmaları ve ayrışmaları bir tarafa bırakarak, Türkiye'nin birliği ve beraberliği için uğraşmasıdır. Kendisine Sayın Başbakan tarafından bu görevlerin tevdi edilmesinin amaçlarının aksine, Türkiye'yi bölünmeye götüren çözülme ve ayrışma sürecine son verecek, fişlemeleri bitirecek, partizanlık yapmayacak, adaleti esas alacak, yargının bağımsızlığına müdahale etmeyecek, sivil demokratik yeni Anayasa uğraşı içerisinde olacak biranlayış ile yönetim gayreti içerisinde olması büyük Türk Milleti'nin menfaatine olacaktır" diye konuştu.

Destici son olarak, "Sayın Davutoğlu'na düşen, görevi devraldıktan sonra hür, özgür ve bağımsız bir başbakan olmak için ülkeyi derhal erken seçime götürmesi ve yetkiyi Türk milletinden istemesi olacaktır" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Büyük Birlik Partisi Ahmet Davutoğlu Mustafa Destici Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title