Haberler

BBP Genel Başkanı Destici Kahramanmaraş'ta

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, "Giresun'daki Sikorsky helikopter kazasının sebebinin net bir şekilde ortaya konulması gerekiyor.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, " Giresun'daki Sikorsky helikopter kazasının sebebinin net bir şekilde ortaya konulması gerekiyor." dedi.

Giresun kırsalında askeri helikopterin düşmesi sonucu şehit düşen Yarbay Hilmi Özer'in Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesindeki ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Destici, Şehit Yarbay Hilmi Özer'in babası Cuma Özer ve kardeşlerine başsağlığı diledi.

Taziye ziyareti çıkışında gazetecilere açıklama yapan Destici, şunları söyledi:

"Kendisi iyi yetişmiş bir askerimizdi. Böyle müessif bir hadisede hayatını kaybetti, şehit oldu. Keşke böyle bir hadise olmasaydı. Burada sadece kamuoyunun aydınlatılması açısından bu tür hadiselerin gerçekten iyi araştırılıp helikopterin düşme sebebinin ortaya net bir şekilde konulması gerekiyor. Dolayısıyla oluşan kafa karışıklığının ortadan kaldırılması lazım. Biz aynı hadiseyi yaşadık. 7.5 senedir. Halen helikopterin nasıl düştüğü, neden dolayı düştüğü açıklanabilmiş değil. Hukuka, yönetmeliğine, yasasına uygun kaza kırım ekipleri oluşturulsun. Tabi ki asker bu işleri daha ciddi yapıyor. Bunu görüyoruz. İnşallah ciddiyet bu olayda da ortaya konur. Gerçekten bu hadisenin asıl sebebi neyse, bu ortaya çıksın."

Destici, "Bahoz Erdal lakaplı Fehman Hüseyin, öldü mü? ölmedi mi? Daha net değil. Hükümetin bu konuda net bir açıklama yapması lazım. Bunun üzerinden bir spekülasyon geliştiriliyor. Biz terörle gerçek anlamda mücadele istiyoruz. PKK'nın, Kandil'in ortadan kaldırılmasını istiyoruz. Suriye'nin kuzeyinde PYD'nin varlığına son verilmesini istiyoruz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Destici Kahramanmaraş Elbistan Giresun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title