Haberler

BBP Genel Başkanı Destici Birlik Şöleni'ne Katıldı

Güncelleme:

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, "Ekmek, su ve AŞ geciktirilebilir, temele taş koyma gecikebilir, devlete baş bulmak gecikebilir ama adalet geciktirilmez tez verilmelidir" dedi.

Pursaklar Belediye Başkan adayı Hayrettin Çal'ın düzenlediği 'Birlik Şöleni'ne' BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin yanı sıra, Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve aynı zamanda BBP Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Hüseyin Bozok, Teşkilat Başkan Yardımcısı Nihat Erdoğan, Yüksek İstişare Kurulu (YİK) Başkanı Hakkı Öznur, İl Başkanı Gökhan Tüzün, il ve ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

Sanatçı Hasan Sağındık'ın söylediği birbirinden güzel parçalarla 'Birlik Şöleni'ne' gelen partililer coşarken, BBP lideri Destici de şarkılara eşlik etti.

"ADALET GECİKTİRİLMEZ TEZ VERİLMELİDİR"

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici yaptığı konuşmada, hukukun önünün açılması ve adaletin geciktirilmemesi için çağrıda bulundu. Destici, "Ekmek, su ve AŞ geciktirilebilir, temele taş koyma gecikebilir, devlete baş bulmak gecikebilir ama adalet geciktirilmez tez verilmelidir" dedi.

"AFFETME YETKİSİ SİZDE YOK"

Hukukun önünün kapatılmaması gerektiğini ifade eden Destici, "Kim yolsuzluğa, hırsızlığa, rüşvete bulaşmışsa, kim bu vatanı bölmek için, milleti parçalamak için, devlete baş kaldırmışsa, bu vatanın yiğitlerini, askerini, polisini, kundakta bebeği şehit etmişse bunların hukuk önünde mutlaka cezası verilmesi gerekir. Bunları affetme yetkisi sizde yok. Bu sadece, Allah'ın ve milletin verebileceği bir karardır. Örtülü aflara gerek yok. KCK'lıları, PKK'lıları sen affedemezsin. Sandığı millete getirirsin, referandumu koyarsın, millet kararını verir. Her şey sandık diyorsun, kendine gelince 'sandık' diyorsun ama işine gelmeyince sandık hiç aklına gelmiyor" diye konuştu.

"Gelir dağılımı adil bir şekilde yapılmıyor" diyen Destici, "75 milyonun 50 milyonu açlık sınırının altında yaşıyor. Bağ Kur emeklileri 600 TL'ye yaşamaya mahkum ediliyor. Bu 600 TL sizin çocuğunuzun bir günlük okul parası. Bu adam 600 TL ile ailesini nasıl geçindirecek? 1 milyon taşeron işçi açlık sınırı altında yaşamaya mahkum edilmiş. 12 milyon çalışanın 6 milyonu açlık sınırı altında yaşıyor. 848 TL ile geçinmeye çalışıyorlar" şeklinde konuştu.

"BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ'NE DE BİR DELİKLİ KURUŞ YOK"

Seçim yardımlarının adaletsiz bir şekilde dağıtıldığını öne süren Destici, "180 trilyon AKP'ye, 92 trilyon CHP'ye, 46 trilyon da MHP'ye verildi. Türkiye'nin 5. siyasi partisi olan Büyük Birlik Partisi'ne de bir delikli kuruş yok. Devletin 588 katrilyon borcu var. Bu kadar borcu olan bir devlet 3 partiye al milleti kandır diye para verir mi?"

Destici daha sonra Yenimahalle Seçim Koordinasyon Merkezini de ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Pursaklar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title