Haberler

BBP, Ekmeleddin İhsanoğlu'nu Destekleyecek

Güncelleme:

Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde BBP kanadı Ekmeleddin İhsanoğlu lehine bir açıklama yaparak "İhsanoğlu'nu destekleyeceğiz." dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, cumhurbaşkanlığı seçimlerinde cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nu destekleyeceklerini söyledi.

Destici, partisin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında ilk kez halk tarafından seçilecek cumhurbaşkanı seçimlerinde destek verecekleri adayı açıkladı. Destici, BBP kurullarında yaptıkları istişare toplantıları neticesinde Ekmeleddin İhsanoğlu'nun desteklenmesi hususunu karara bağlandıkları belirtti.

"SAYGI DUYULMASINI BEKLİYORUZ"

BBP Lideri Destici, "Bu bir demokratik tecihtir. Bu tercihimize demokratik bir tavurla saygı duyulmasını bekliyoruz." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Politika

Ekmeleddin İhsanoğlu Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Politika Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (166)

YILDIRIM:

Meğer Türkiyede siyaset yapan sağ yada muhafazakar yada herne haltsa partilerin çoğunluğu solcuymuş? Buna rağmen neden seçim kazanamazlar? Ne kadar tuhaf bu gün chp nin adayının yanında yer alanlar yarın sıkışsa PKK adayının yanında da yer alır. Eyyyyyy Şehit Dünya lideri Muhsin Başkan Gör partini ne hale getirdi işi bilmez Destici...

20
58
yanıtYanıtla
Mustafa ARSLAN BBP:

ALPERENLER balık hafızalı değil,Şehit Siyasi Liderimiz Muhsin BAŞKAN hangi iktidar döneminde ŞEHİTedildi,kaç yıl geçti olay halen aydınlatılmadı, ulaştırma bakanlığı delilleri karartı diş ülkelerden gelen kaza kırım ekibinin basına verdikleri haberde tehtid edildiklerini beyan ettiler,deliller CUMHUR BAŞKANINA veridiğinde bu aletleri keçilermi söküyor diye basında haberlerde çıktı,bunça olaylardan sonra bu millet DEVEKUŞU değil ki kafasını kumam gömsün ALPERENLER kula kulluk yapmazlar,ALPERENLER AHİRETLERİNİ DÜNYAYA TERCİH ETMEZLER, APLERENLER KUR.AN ve SÜNNET yaşantılarında taviz vermezler,ALPERENLER güçlünün ve zalimin yanında olmazlar,mazlumun yanında yer alırlar.Çatı adayı düne kadar AKP liydi,RTE nın en iyi yakın dostuydu,ne zamanki karşısında aday olunca parelelci oldu,hain oldu,istenmeyen adam ilan edildi,çatı adayına karşı olanlar veya sevenler ne kadar tanıyorlar,PEYGAMBER efendimiz bir insanı tanımak için beraber tiçaret yapın,beraber yolculuk yapın,

59
16
yanıtYanıtla
MEHMET YAŞARmyp-bb@hoptmail.com:

BENDE MUHSİN BAŞKANI SEVEN BİRİ OLARAK EKMELEDDİN''İ DESTEKLEMİYORUM

yanıt0
yanıt0
ALPERENLERinfo@elifkocsurucukursu.com:

Hay kalemine sağlık,daha birçok yazılmayan olaylar var,Sayın ARSLAN az yazmış ALLAH razı olsun. tabiki her insanın aklı var fikri var istediği adaya oyunu verebilir,ülkemiz için DÜRÜST,SAMİMİ,İHLASLI,VATAN SEVGİSİ OLAN,MİLLETİNE SAYGISI OLAN 77 milyonun derdiyle dertlenen birini ALLAH cumhurun başına getirsin.ALLAH SİZ NEYE LAİKSENİZ ONUNLA İDARE EDİLİRSİNİZ.İNSANIMIZ ÖNÇE KENDİNİ DÜZELTMELİ ,SONRA TOPLUMU DÜZELTMELİ.

yanıt0
yanıt0
SİVASLIinfo@elifkocsurucukursu.com:

İnsanımız gününü kurtarma peşinde,helal ve haramı araştırmadan gelsinde nerden gelirse gelsin,şahsi menfaatleri için AKP yalakalık yapıyorlar.Sivasta dürüst belediye başkanı vardı Doğan Bey fakirin fukaranın malını yemedi ,yedirtmedi millet seçmedi,mevcut Belediye başkanı Selami beyi herkes tanıyor RTE olmasa kimse ona oy vermez,gerçi nasıl oy aldıklarıda ortada,du olayı dillendiren memurla görev yerleri değiştiriliyor,sürgüne gönderiliyorler PARELEL yapı oluyorlar, ama kendileri evlerinde para kasaları,yabancı paralar ayakkabı kutularında ama kılıflarıda hazır,çünkü AKP lilere mubah,bizlere haram,bunlar dinimizi kendilere göre yorumluyorlar,laf ebeliği yapıp toplumda söverekte oy alıyorlar,överekte oy alıyorlar.İMTİHAN DÜNYASI.

yanıt0
yanıt0
ALPERENinfo@elifkocsurucukursu.com:

Kim ne söylerse söylesin ALPERENLERİN kararları istişareyle alınır,ALPERENLERİN birbirlerine sevgi ve saygısı sonsuzdur,bu karar ALPERENLERİ ilgilendirir,kimse bizim içimize nifak bırakamaz.

yanıt0
yanıt0
Mustafa ARSLAN BBP:

İSTİŞARE NETİCESİNDE ALINAN KARARLARA HERKESİN SAYGI DUYMASI GEREKMEKTE, HAYIRLI OLSUN ,ÜLKEMİZ İÇİN KİM HAYIRLIYSA O OLSUN.

48
7
yanıtYanıtla
sivasli:

rahmetlı baskanımızın kemıklerı sızlıodur bu destıcı yuzunden

28
26
yanıtYanıtla
yazıkk:

Rahmetli Muhsin Başkanın kemikleri sızlıyor !!!! Sizin gibi naehillerin elinde parti oyuncağa döndü...

30
24
yanıtYanıtla
Cevahir:

Siz ona karşı birleştikçe o benim gözümde daha değer kazanıyor. Rabbim yardımcın olsun RTE

19
32
yanıtYanıtla
Tüm 166 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title