Haberler

BBP'den İstifa Eden Başkan AK Parti'ye Geçti

Güncelleme:

Geçtiğimiz hafta BBP'den istifa eden Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, AK Parti'ye geçtiğini söyledi.

Büyük Birlik Partisi'nden geçen 24 Mayıs'ta istifa eden Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut, AK Parti'ye geçtiğini söyledi. Korkut, AK Parti'ye geçtiğini yazılı olarak açıklarken kararı seçmenle birlikte verdiğini belirtti.

"HİZMETLER YETERSİZ"

Korkut yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

"Bilindiği gibi Büyük Birlik Partisi'nden istifa ettim. İstifamın sebebi birçok yerde bana soruldu. Bunun özel bir sebebinin olmadığını belirttim; ama basın mensuplarının ısrarlı soruları nedeniyle açıklama yapma gereği duydum. İlçemizin coğrafi ve sosyo-ekonomik yapısına bakıldığında ekonomik açıdan gelişmediği, sürekli dışarıya göç veren bir ilçe olduğu görülecektir. Coğrafi olarak dağlık ve dağınık bir yapıya sahip olan ilçemize yapılan hizmetlerin yetersiz olduğu bilinmektedir."dedi.

"SEÇMEN İSTİFA ETMEMİ İSTEDİ"

Mehmet Korkut, "Sincik halkı Türkiye'nin büyüyen ekonomisinin Sincik'e de yansımasını istiyor. Siyasi anlayış ve ekonomik gelişmeye ilişkin politikaları nedeni ile kendine yakın hissettiği AK Parti'ye teveccüh göstermiş ve bugüne kadar yapılan seçimlerde özellikle 11 Haziran 2011 seçimlerinde yüzde 92.5 ile Türkiye genelinde Ak Parti'ye, ilçeler bazında, en fazla oyu veren ilçe olmuştur. Bu nedenle 30 Mart 2014 Belediye Başkanlığı için AK Parti'den aday adayı oldum. AK Parti tarafından adaylık şahsıma takdir edilmeyince seçmenle yaptığımız değerlendirme neticesinde Büyük Birlik Partisi'nden aday olmaya karar verdim. Halk belediye başkanlığı görevini şahsıma tevdi ettikten sonra seçmenle yaptığımız istişare neticesinde, Sincik'te halkın AK Parti'ye gönülden bağlı olduğunu gördüm. Açıkçası seçmen Büyük Birlik Partisi'nden istifa etmemi istedi." ifadelerini kullandı.

"HALK İLE BERABER HAREKET EDECEĞİM"

Korkut, "Sincik'te AK Parti'nin kurucuları arasında bulunan bir aileye mensubiyetim de göz önüne alındığında istifa etme gereği duydum. Sincik'te partilerin yarışmadığını, seçim yarışının sadece adaylar arasında olduğunu seçim döneminde ve daha sonraki mülahazalarımızda da belirttim. Sayın Başbakanımıza gönülden bağlı olan Sincik halkı ile beraber hareket edeceğimi özellikle belirtmek isterim." dedi.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Büyük Birlik Partisi mehmet korkut Ak Parti Sincik Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (12)

işin özü:

İşin ucunda CHP, MHP ve BDP olan olaylarda ( ergenekon , balyoz ve kck davalarında) en ince ayrıntısına kadar kişilerin bulunmasında rol oynayan , yargılanmasında rol oynayan AKP iktidarı nedense merhum Muhsin Yazıcıoğlu sukiastını açığa çıkaramadı ? Nedense deniz feneri davasını sonuçlandıramadı ?

34
4
yanıtYanıtla
işin özü:

Menfaat neredeyse, para , güç neredeyse oraya geçilir tabi ki.

15
15
yanıtYanıtla
değer bilen mi vardıeloga@hotmail.com:

kör ölür badem gözlü olur, kel ölür sırma saçlı olur. Kusura bakmayında Muhsin Yazıcıoğlu sağ iken değerini hatta ismini bilen insan sayısı çok azdı.

8
6
yanıtYanıtla
mete03mete03@tatoo.com:

sincik nire len...

10
0
yanıtYanıtla
YEŞİM TAŞLI:

ÖZAL''IN MİYONUYLA KURULAN PARTİ MENSUPLARINI BAŞKANLARININ HATIRI BİLE UNUTMAYA BAŞLAMIŞLAR. YAZIKLAR OLSUN SİZİN MİLLİYETCİLİĞİNİZE...

7
3
yanıtYanıtla
mecnun:

Doğduğu mecraya iltica etsin. AKP aday bile yapmamış. Seçilince oraya koşmuş. Zillet... Zillet... Zillet...

6
3
yanıtYanıtla
xadam:

ilçenin sürekli dışarıya göç vermesi daha iyi değil mi? Bir de Suriyeli lerden göç alsa daha mı iyi olur du? bence göç almadığı için çok şanslılar ilçe sakinleri.

3
4
yanıtYanıtla
enes:

sizin ben yaptigniz isin isine baslayayim bir bdp liler Kadar olamadiniz anasini satayim bdp hdp birlesiyor oyunu artirmak icin bizim mhp ve bbp o partiden o partiye geciyor bir olun bir birlesin bbp mhp yoksam isin kötü

1
0
yanıtYanıtla
muhsin:

Siz o partinizi komple kapatında gideceğiniz yere utanmadan, sıkılmadan gidin . büyük bölücüler. sürüden ayrılanı kurt kapar.

1
0
yanıtYanıtla
sincikli:

bu haber tamamen yalan dır.bunlar zaten akp den ıstıfa etmişlerdi hangi yüzle oraya gelecekler.

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title