Haberler

Büyük Birlik Partisi, Hükümeti İşsizlik Politikası Nedeniyle Eleştirdi

Güncelleme:

Büyük Birlik Partisi Sason İlçe Başkanı Ecevit Bayralı, Batman'da işsiz vatandaş sayısının oldukça fazla olduğunu söyledi.

Büyük Birlik Partisi Sason İlçe Başkanı Ecevit Bayralı, Batmanda işsiz sayısının fazla olması nedeniyle Ak Parti Hükümetini eleştirdi.

Bayralı, yaptığı yazılı açıklamada, Batman'ın bölgede en gelişmiş olan iller arasında yer alması gerektiğini ifade ederek, bu durumun tam tersi olduğunu kaydetti.

AK Parti Hükümeti'nin Batman'a hak ettiği yatırım ve önemi vermediğine dikkati çeken Bayralı, "Burada bir çok insan işsiz ve evine ekmek götüremez durumda. Bu kimsenin umurunda değil bu nasıl gelişmişliktir. İnsanlar zor durumdayken devletin başındaki insanlar zevk ve keyif sürüyor. İlimizin genelinde işsizlik almış başını gidiyor. Hatta diyebiliriz ki bu durum zirve yaptı" diye konuştu. Batman'ın yatırıma ihtiyaç duyduğunu anlatan Bayralı, şunları söyledi: "Hükümet sanki Batman ve ilçelerine gerekli önemi vermiş de kalkıp bunun reklamını yapıyor. Biz gözle görülen bir yatırım görmedik. İlimizin fabrikalara ihtiyacı var. İnsanların çalışmaya ihtiyacı var. Biz bunları söyleyince birilerinin hoşuna gitmiyor ama bu yaşadığımız ilimizi ilgilendiren konular ve biz bu konularla ilgilenmek zorundayız" dedi.

Kaynak: Temsilci / Politika

Büyük Birlik Partisi Ak Parti Batman Sason Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title