Haberler

BBP Akdeniz Bölge Toplantısı

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, "BBP'yi hep bir yerlere kanalize etmeye çalıştılar.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, "BBP'yi hep bir yerlere kanalize etmeye çalıştılar. BBP, hiçbir kurumla, kişiyle, cemaatle bağlantılı değildir, olmaz da zaten" dedi.

Kartal, partisinin Antalya, Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis il ve ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri, milletvekili aday adayları ile sandık görevlilerinin katılımıyla düzenlenen "Akdeniz Bölge Toplantısı"nda, hükümetle aynı fikirde bulunmayanların, onlara herhangi bir konuda "hayır" diyenlerin hemen "paralel" olmakla suçlandığını iddia etti.

Bu vatan, bayrak, toprak, millet ve din için bütün Alperenlerin canlarını vermeye hazır olduğunu ifade eden Kartal, "BBP'yi hep bir yerlere kanalize etmeye çalıştılar. BBP, hiçbir kurumla, kişiyle, cemaatle bağlantılı değildir, olmaz da zaten. Biz, Türk-İslam davasına inanmış Alperenleriz. Ama kim zordaysa, kim darda kalırsa, Allah şahit olsun biz gider onun elini tutarız, sıkıntısını gidermeye çalışırız. Birileri ne derse, desin bizi bağlamaz. Bize laf yetiştireceklerine İmralı'daki cinayet şebekesine laf yetiştirsin" diye konuştu.

Kartal, bu milletin artık ayağa kalkması gerektiğini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Terörle 30-35 yıldır hiçbir mücadele yapılmadı. Yapılıyor gibi görünse de gerçek manada terörle mücadele edilmediği için koca Türkiye Cumhuriyeti devleti ve Türk milleti, terör örgütü önünde diz çökertilmeye çalışılıyor. Biz, diz çökmeyeceğiz. Sayın Başbakan, 'neye mal olursa olsun çözüm sürecini devam ettireceğiz' diyor. Babasının tarlası ya... Sen babanın tarlası üzerinde istediğini yap. Ama sana, senin yandaşlarına ve PKK'ya bu ülkede, kendi topraklarımızda fantazi yaptırtmayız. Haziran ayında gerçekleştirilecek genel seçimler, Türkiye için çok önemli. Madem ülke zorda, bölünmek üzere, ekonomi çok kötü. O zaman biz BBP olarak Türk milletinin önünü açacak, Türk devletinin önünü açacak, milliyetçi, mukaddesatçı, sivil, muhafazakar ve muktedir bir iktidar projesinin içerisinde oluruz. Bundan kaçmayız. TBMM'de BBP'nin varolması gerek. Biz, yolumuzdan yürüyoruz, doğruları söylüyoruz. Dün sana destek verirken iyiydik de bugün 'yanlış yapıyorsun' deyince mi paralel olduk? 'Yanlış yapıyorsunuz, yaptıklarınızı düzeltin' demişiz. Karşılığı bu. Ama olsun, önemli değil. "

Konuşmaların ardından BBP'nin il başkanları ve milletvekili aday adayları basın mensuplarına poz verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Büyük Birlik Partisi Antalya Akdeniz Kartal Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title