Haberler

Bbc'de Seks Skandalı

İngiltere Kamu Yayın Kuruluşu Bbc'nin Başı, Patlak Veren Seks Skandalıyla Sıkıntıya Girdi.

İngiltere kamu yayın kuruluşu BBC'nin başı, patlak veren seks skandalıyla sıkıntıya girdi.

BBC'de görev yapan yapımcı Benjamin Wilkins'in yangın alarmının içine gizli kamera yerleştirerek, ilişkiye girdiği kadınları videoya çektiği belirlendi.   

 

Olay, Wilkins'in çocuğunun da annesi olan kız arkadaşının evlerinde bir kutunun içinde DVD'leri bulması ve polise haber vermesi üzerine ortaya çıktı. 

 

Çevresinde "sevilen ve güvenilir" olarak nitelendirilen 36 yaşındaki Wilkins'in 10'dan fazla kadını gizlice videoya çektiği ifade edildi.

 

Bu kişilerin birçoğunun BBC'nin televizyon ve radyo bölümlerinde çalışan üst düzey isimler olduğu öne sürüldü. Ortaya çıkan DVD'lerde 50 saatin üzerinde görüntü olduğu belirtildi.

 

Wilkins'ın ayrıca garsoniyer olarak kullandığı eski evinin banyosuna da gizli kamera yerleştirdiği ve ilişkiden sonra banyoyu kullananları çektiği ortaya çıktı.

 

BBC yapımcısı hakkında "röntgencilik" suçlamasıyla dava açıldı. Suçlu bulunması halinde 2 yıla kadar hapis cezasıyla çarptırılması söz konusu.

 

BBC yetkilileri, dava yargıya intikal ettiği için konuyla ilgili yorum yapmayı reddetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title