Haberler

Bb Erzurumspor Amedspor Maçı Hazırlıklarını Antalya'da Sürdürüyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grubun Lideri Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Pazar günü Diyarbakır'da oynayacağı Amedspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, 'Sezon sonunda kupayı Erzurum'a getirmeyi hedefliyoruz.' dedi.

ANTRENMANDA SAYISIZ GOL REKORU KIRDILAR

Teknik Direktör Ahmet Yıldırım, Yardımcı Antrenörler Bülent Üstüner, Sinan Demircioğlu, Zafer Demiray, Adem Çağlayan ve kaleci antrenörü Emin Sarı'nın nezaretinde bu gün düz koşu ve 5-2 dar alanda pas çalışmasının ardından çift kale maç yapan mavi-beyazlı oyuncuların sayısız fileleri havalandırması dikkat çekti.

TEKNİK DİREKTÖR YILDIRIM,'ÇOK İYİ BİR KAMP DÖNEMİ GEÇİRDİK'

Antalya'da çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini açıklayan Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, "Antalya'da hafta sonu Diyarbakır'da oynayacağımız önemli Amed Sportif maçının hazırlıklarını Perşembe gününe kadar sürdüreceğiz. İyi bir aile ortamımız var. Arkadaşlığımız çok iyi. Ligin ikinci yarısının ilk maçına başarıyla başlamak istiyoruz. Bizi sevenleri inşallah mahcup etmeyeceğiz. Allah nasip ederse Diyarbakır'dan galip gelmeyi düşünüyoruz. Galip gelemesek bile kaybetmeden dönmeyi hedefliyoruz. Hep söylediğim konular yeni transferlerimiz bizimle güzel bir arkadaşlık uyumu içinde takımımız var. Bu aile ortamına yeni transferlerimiz de katıldı. İlk yarıyı lider bitirmemiz önemliydi. Futbolcularıma güveniyorum. İnşallah buradaki başarımızı sahaya yansıtarak liderliğimizi sezon sonuna kadar sürmek istiyoruz. Bizim tek bir hedefimiz var sezon sonunda kupayı Erzurum'a getirmeyi hedefliyoruz" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Yıldırım Diyarbakır Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title