Haberler

Bazı Yerlerde Yenilenen Seçimler

Güncelleme:

CHP Eskişehir Milletvekili Batum, "Bir kere daha gittik seçime. Hayırlı olsun" dedi.

CHP  Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından seçimlerin iptal edildiği 13 yerden biri olan 6 bin 156 seçmenli Mahmudiye ilçesindeki seçimlere ilişkin "Bir kere daha gittik seçime. Hayırlı olsun" dedi.

Batum, Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından seçimlerin iptal edildiği 13 yerden biri olan 6 bin 156 seçmenli Mahmudiye ilçesindeki Atatürk İlkokulu'nda gazetecilere yaptığı açıklamada, böyle bir seçim iptalinin Türkiye'nin nereye geldiğini göstermesi açısından çok önemli olduğunu kaydetti.

Mahmudiye'de 30 Martta'taki seçimleri CHP'nin kazandığını ifade eden Batum, şöyle konuştu:

"Peki seçim iptal edildi. Neden? Biz oy mu çaldık? Kendimize oy mu yazdık? Trafoya kedi mi soktuk? YSK, 'seçim iptal' dedi. Açık açık Türkiye'de minareyi çalıyorlar, kılıfı hazırlıyorlar. YSK, bunları 'denetlesin' diye var. Bir kere daha gittik seçime. Hayırlı olsun. Bunları 'denetlesin' diye hakimleri tutuyoruz oraya koyuyoruz. Hakimler hiçbir zaman iktidarın suç ortağı olarak çalışmamalı. Günah, burada insanlar gelip oyunu kullandı. Mutlaka bu dönem geçecek."

Öte yandan AK Parti Eskişehir milletvekilleri Salih Koca ve Ülker Can da okula geldi.

Kaynak: AA / Yerel

Mahmudiye Eskişehir türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title