Haberler

Bazı Yerlerde Yenilenen Seçimler

AK Parti Yozgat Milletvekili Başer, seçimlerin yenilendiği Eymir beldesini ziyaret etti.

Yozgat'ın Sorgun ilçesine bağlı Eymir beldesinde yenilenen yerel seçimlerde oy kullanma işlemi, devam ediyor.

Oy kullanılan Eymir Orta Okulunu ziyaret eden AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Yüksek Seçim Kurulunca 30 Mart'taki yerel seçimlerin iptal edildiği, 13 yerleşim biriminden biri olan Eymir beldesinde seçmenlerin, yeniden oy kullandığını ifade eden Başer, şunları kaydetti:

"Yapılan sayımlarda önce iki farkımız vardı, sonradan 5'e çıktı. Ancak, MHP ilçe başkanının ve meclis üyesinin itirazları neticesinde biz başka seçmenlerin de adına oy kullandık demeleri sebebiyle seçimlerimiz iptal edilmişti. Bu yapılan süre içerisinde biz teşkilatlarımız olarak, adaylarımız olarak, bakanlarımız, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız buraya çalıştık. Seçimlerimizde tekrar AK Parti'nin kazanması için gayret gösterdik. Ben inanıyor ve ümit ediyorum ki Eymir'liler gereğini yapacaktır."

Eymir'de belediye başkanlığı seçimi için 9 sandıkta bin 713 seçmenin oy kullanması bekleniyor.

Öte yandan, oy kullanma işlemi sırasında fenalık geçiren astım hastası yaşlı bir kadına jandarma yardımcı oldu. - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Sorgun Yozgat eymir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title