Haberler

Bazı Otobüs Güzergahlarında Düzenleme Yapıldı

Güncelleme:

Ayrıca, Hazreti Mevlana'yı Anma Törenleri nedeniyle Tren Garı ile Mevlana Kültür Merkezi arasındaki seferlere ilave yapıldı.

Konya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Daire Başkanlığı, 10 Aralık itibariyle 1, 58 ve 59 numaralı otobüs hatlarının güzergahlarında düzenlemeler yaptı.

Yapılan yeni düzenlemeyle bu hatlardaki seferler şu şekilde yapılacak:

- 1 nolu Hocafakih - Tıp Fakültesi hattı otobüs güzergahı şehir merkezine gidiş ve dönüşte Aziz Mahmut Hüdai Caddesi, Mümine Hatun Caddesi, Beyşehir Caddesi güzergahından seferlerine devam edecek.

- 58 nolu Bosna Hersek Ravza tramvay aktarma hattında düzenleme yapılarak otobüslerin sefere çıkış yeri Osmanlı Caddesi üzerinde bulunan Gençlik Merkezi önü olarak belirlenmiştir. Yapılan düzenleme ile 58 nolu hat seferleri Kampüs içine girmeyecek.

- 59 nolu Sancak Su Deposu Özkon tramvay aktarma otobüs hattı seferlerinin tamamı Bosna Hersek Mahallesi'ne kadar uzatılarak mevcut otobüs güzergahına Mesaj Caddesi, Şehit Ersen Şeker Caddesi, Büyük Hizmet Cadessi, Sümeyye Caddesi güzergahı ilave edildi.

- Hazreti Mevlana'yı Anma Törenleri nedeni ile Ankara-Konya arasında hizmet veren hızlı tren seferlerine ek seferler düzenlemesinden dolayı 38 nolu Mevlana Gar otobüs hattına da 14, 15, 16 Aralık tarihlerinde Gar'dan 10.15, Saman Pazarı'ndan 18.30; 17 Aralık tarihinde ise Gar'dan 10.15 ve Saman Pazarı'ndan 22.45'te ilave otobüs seferleri düzenlenecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beyşehir Mevlana Konya Güncel Haberler

title