Haberler

Bayrampaşa'da Minibüs İlkokul Öğrencisini Ezdi

Bayrampaşa'da bir yolcu minibüsü ilkokuldan çıkan öğrenciye çarptı. Kanlar içinde yerde kalan ilkokul öğrencisi hayatını kaybederken, çevredekilerin tepkisinden çekinen minibüs şoförü olay yerinden kaçtı.

Edinilen bilgilere göre, olay, Bayrampaşa Uluğbey İlkokulu önünde meydana geldi. İddiaya göre, kırmızı ışıktan geçen 34 M 3366 plakalı Esenler - Topkapı hattında çalışan yolcu minibüsü, okuldan çıkan Berkay Özbek (8)isimli ilkokul ikinci sınıf öğrencisine çarptı. Kanlar içerisinde yerde kalan minik öğrenci, olay yerinde hayatını kaybetti. Olayı gören vatandaşlar ve diğer öğrenciler minibüs şoförüne tepki gösterdi. Tepkilerden korkan şoför, minibüsü bırakarak olay yerinden kaçtı.

Olayın görgü şahidi bir öğrenci, "Minibüs çok hızlıydı. 1 lira fazla atacağım diye kırmızı ışıkta geçti. Çocuğun on metre fırladığını gördüm" dedi.

Minik Berkay'ın cesedi olay yerindeki incelemelerin ardından adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Cesedin kaldırılması sırasında olay yerindeki bir zabıta memuru gözyaşlarını tutamadı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bayrampaşa Uluğbey Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi!
500

Yorumlar (9)

Mehmet serbestmobilWeb@haberler.com:

bende o okulda okuyorum gizeme katılııyorum haklı çok kötüydü

2
2
yanıtYanıtla
Duygu ÇelikmobilWeb@haberler.com:

Hala etkisindeyim çok acıydı bugün yaşananlar Kızım o okulda okuyo onu götürmüştüm. Lütfen set yapılsın ilgililere duyurun başka annelerin canıda yanmasın evlatları ölmesin Bu sorumsuzluk nasıl göZardı edilir Bayrampaşa belediyesiii uyuma uyuma Kentsel dönüşümle kafayı yediniz Yollar ıışıklar yaya geçitleri biraz insan hayatı için çalılş Çalış kii bugün savcı gelicek ceset incelenecek diye başka analarda beyni patlamış bi şekilde yatan çocuğunun yanında yerlerde feryat figan yatıp beklemesin Rabbim sabır versin

2
1
yanıtYanıtla
Derya bayraktarmobilWeb@haberler.com:

O okulun önünde yaya geçidi olmasına rağmen malesefki bütün munibus, otobüs ve tüm araçlar tam gaz gelmekten sakinmiyo..Tamda aynı yerden 3 gün önce gectim ben bile ezilme tehlikesi yaşadım.orada bir okul oldugunu,yaya geçidi olduğunu kimse önemsemiyo..birden fazla set tumsek konması gereken bi yer.yigenimde ayni okulda.yetkililerden biran once onlem alinmasini istiyorum..keske bu yasanmadan biseyler yapilsaydi ama malesef..sabahtan beri çok uzgunum tarifsiz..rabbim anasına babasına ve tüm yakınlarına sabir verin??????

3
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bende o okulda okuyorum çok üzüldüm cesedini kördüm çoçuğun :( ALLAH rahmet eylesin mekaı cennet olsun küçük berkay

1
0
yanıtYanıtla
DENIZ DEĞERmobilWeb@haberler.com:

Illaki sonucu ölüm mü olması gerekiyor,bir önlem alınması için : çok tehlikeli bir yer biz bile geçerken 40 kes Bakıyoruz sağa sola.özellikle Minibüsçüler çok hızlı gidiyor..artık denicek bir söz yok,Melek oldu gitti yavru,Ailesine sonsuz sabır diliyorum

1
0
yanıtYanıtla
gizem şehitler:

Allah yaşatmasın

1
0
yanıtYanıtla
Gizem şehitler:

o okulda okuyorum çok kötüydü çok üzüldüm

1
0
yanıtYanıtla
EbrumobilWeb@haberler.com:

Bu pisliklere ya bi çözüm buluncak yada trafikten men edilicek otobüs takside dahil rabbim ailesine sabır versin:

0
0
yanıtYanıtla
Fulya kanatlımobilWeb@haberler.com:

Çok hızlı çokk şöförler şaşırmış gibi biz yetişkinler bile ordan korkarak geçiyoruz biri bile yol vermiyoo geçmemiz için Allah kahretsin..yazık olmuş yavrucuğa Allan anasına babasına sabır versin :

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title