Haberler

Maskeli Soyguncular, AVM İçindeki Banka Şubesini 15 Saniyede Soydu

Güncelleme:

İstanbul Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi'ndeki Mega Center Gıda ve Ticaret Merkezi içinde bulunan bir banka şubesi, silahlı ve maskeli 3 kişi tarafından soyuldu. Güvenlik görevlisinin arkalarından ateş ederek durdurmak istediği soyguncular, kasada bulunan yaklaşık 30 bin TL'yi alarak kaçtı.

MÜŞTERİLERE VE ÇALIŞANLARI SİLAHLA TEHDİT

Bayrampaşa Kocatepe Mahallesi'nde, Mega Center Gıda ve Ticaret Merkezi içinde bulunan özel bir banka şubesine saat 15.00 sıralarında giren silahlı ve maskeli 3 kişi, çalışanları ve müşterileri silahla tehdit ederek etkisiz hale getirdi. Soyguncular, daha sonra kasada bulunan yaklaşık 30 bin TL'yi alarak dışarı çıktı. Burada kendilerini bekleyen beyaz renkli bir otomobile binen soyguncular hızla olay yerinden uzaklaştı.

GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN KURŞUNU ARACA İSABET ETTİ

Bu sırada, bankanın güvenlik görevlisi soyguncuların arkasından ateş etti. Açılan ateş sırasında, kurşunlardan biri bankaya para yatırmaya gelen Şehmus Ergül'ün bulunduğu otomobile isabet etti. Aracın içinde olan Ergül, olayı şans eseri yara almadan atlattı.

HER ŞEY 10-15 SANİYEDE OLDU

Şehmus Ergül, 'Ağabeyimle bankaya para yatırmaya geldik. Ağabeyim bankaya girdi, ben de arabada arka koltukta oturuyordum. 5-10 saniye geçmemişti, insanlar kaçışıyordu. Ne olduğunu anlamaya çalışırken, güvenlik çıkıp ateş etmeye başladı. Mermilerden bir tanesi bizim arabaya denk geldi. Ben kendimi yere attım. Beyaz bir pikap hızlıca gitti. 3 kişi gördüm, kar maskeliydiler. Her şey 10-15 saniyede oldu diye konuştu.

Soygun ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri, banka şubesinde ve kurşun isabet eden otomobilde inceleme yaptı. Soyguncuların arkasından ateş eden güvenlik görevlisinin de bilgisine başvuran ekipler, kaçan soyguncuların yakalanması için çalışma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayrampaşa İstanbul Kocatepe Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500

Yorumlar (7)

xabi alonso:

Geçen gün iddaa dan 32 bin kazandım salaklar

5
0
yanıtYanıtla
sd:

helali hoş olsun bankalarmı hırsız soyguncularmı karar veremiyorum ben.

3
1
yanıtYanıtla
SEREN:

ÜLKEDE HIRSIZ ÇOK NORMAL ÇOK FAZLA OLUYOR BU TARZ KÖTÜ OLAYLAR ÜLKEDE POLİS DEHŞETİ ÇOK AMA HİÇ GÜVENLİ DEĞİL POLİS SADECE KİMİ KORUDUĞU ORTADA HIRSIZ

3
1
yanıtYanıtla
BonanzadanhasMobil-ANDROID:

Forum istanbul hahaha

2
0
yanıtYanıtla
bursa:

bir ülkenin cumhurbaskanı basbakanı siyasileri milyondolarları calışıyolarsa vatandasta 30 binlira calıversin ne olmus yane hükümet rekabeti sevmiyor anlasılan

0
1
yanıtYanıtla
ruzgar ruzgarmobilWeb@haberler.com:

GECENKİ SOYGUNUN DEVAMİ. GENE BEYAZ ARABA

0
0
yanıtYanıtla
Garip Soygun:

Megacenter kadar pis ve kontrolsuz bir yer daha yoktur İstanbulda gıda işi yapanlar arasında. Giriş-Çıkışlarda güvenlik mob ları var neden durdurmadılar?3 adet çıkış kapısı var ve 3 üde güvenlik bulundurulan kapılar.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title